İlişkiye girdikten sonra boy abdesti (gusül) almakla ilgili yorumlar?

iliskiye girdikten sonra boy abdesti (gusl) almakla ilgili ne düşünüyorsunuz? Cenabet gezen kimler var

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Bırakın bu işleri yaa... Hiçbir abdest kanlı elleri temizlemez hiçbir abdest (ufacık çocukları geçtim onu zaten temizlemezde) tecavüzü tacizi temizlemez... Ruhun pislikten koktuktan sonra bedenin temiz olsa neye yarar? Beden toprak altında çürüyecek ruhunu temiz tut yeter!!!

A

Tanrı katından bir sözcük mü bunlar?

Hakan Özşenol 6 yıl

Tanrı katına hiç çıkmadım bilemeyeceğim ama benim düşüncelerim. Her pisliği yap sonra 2 kova suyla temizlen ohhh ne güzel yaaa....

Alev Calt 6 yıl

Su müslümanlarının tam istedikleri şeyler bunlar işte 2 su dök çık temizlendim ohh artık günahsızım.

Şahin Damcı 6 yıl

Dinimizin tamamını namaz ve abdeste dayalı olduğunu düşünmek işlerine geliyor da ondan. Yaptıkları iğtençlikler boyunu geçmiş ama "abdest almazsan toprak bile kabul etmez" diyebilyorlar. Hadi abdest aldın toprak kabul etti o kadar günahla bakalım Allah kabul edecek mi?

Alev Calt 6 yıl

Ben müslüman değilim. Bu bir. Bu da iki; 5/MÂİDE-6: Ey iman edenler! Namaza kalktığınız zaman yüzlerinizi ve dirseklerinize kadar ellerinizi yıkayın, başlarınızı meshedin ve topuklarınıza kadar ayaklarınızı yıkayın. Eğer cünüp iseniz boydan boya yıkanın. Eğer hasta yahut yolculukta olursanız veya sizden biri tuvalet ihtiyacını görmüş ya da kadınlara dokunmuş olup da su bulamazsanız temiz bir toprakla teyemmüm edin. Onunla yüzlerinizi ve ellerinizi meshedin. Allah size bir zorluk çıkarmak istemiyor; ancak sizi temizlemek ve olur ki şükredersiniz diye üzerinize nimetini tamamlamak istiyor.)

Hakan Özşenol 6 yıl

Eeeee.... Allahu ekber diyip insanları katledenlerde bunları yapıyor. Demek ki neymiş?!!! Bunları yapmak insanı temizlemiyor... Bunlar yazana kadar insan öldürmeyin, cana kıymayın, kimseyi incitmeyin, ufacık çocukları bademlemeyin, kadınlarınızı kızlarını koruyun yazsaymış daha iyi olurmuş. Bakın etrafa ağzı oruçtan leş gibi kokan kafasını seccadeden kaldırmayıp bir yandan da erkek çocuklarına kadar hatta kendi kız kardeşine bile tecavüz eden imamlarla dolu. Öyle elini 2 defa yıka yok kulak arkanı yıka 5 defa dirsek yıkamakla olmuyor bu işler. Dünya bunları yaıp sonrada Allah'ın adını ağzına alıp katliam yapanlatla doldu.

Alev Calt 6 yıl

Alev Calt umarım bunu anlar

Gülçin Tok 6 yıl