İngilizce seviyem düşük Polonya'da okuyabilir miyim?

Lise hayatım bu sene bitti ve üniversiteyi Polonya'da okumak istiyorum istediğim üniversite Szczecin denizcilik üniversitesi fakat ingilizcem yok denebilecek kadar az oraya uyum sağlayabilirmiyim bilmiyorum acaba yardımcı olurmusunuz üniversite okurken ingilizcemin olmaması ne gibi problem yaratabilir ve çalışma imkanı nedir part-time işlerin bulunması zormudur bilgisi olan varsa gerçekten aydınlanmam gerek teşekkür ederim.

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
12
12 CEVAP

Merhaba, egitim görmek istedigin okulda ingilizce olarak denizcilik egitimi verildigi belirtilsede 20 öğrenci ve üzerinde öğrenci bulunamazsa bölümün açılmama riski mevcut. Bu konuda öğrenci islerinden bilgi alabilirsin. Aynı sorun gdynia sehrindeki okuldada mevcut. Bu okulda hangi lisanda okuyacaksın ve hazırlık sürecini nerede gecireceksin? Kücük sehirlerde eğitim alacak bir öğrencinin ne kadar ingilizce bildiginin esasen pek önemi yok cünki kücük sehirlerde ingilizce bilen insan oranı zaten cok düsük. Olaganca cabuk lokal halk icinden arkadas cevresi edinmek sosyal yasamın icin en dogrusu olur.

M

Siz szczecin de ki denizcilik Üniversitesi'nde misiniz? Eger oradaysaniz birkaç sorum olacak. Ne yazikki okul pek fazla mailler e cevap vermiyor

Lydia Papatya 5 yıl