İnsanoğlunun robotlara dönüşmesini ister miydiniz?

Kac zamandir aklimda olan bir seyi sizede sormak isterim.

Beyninizin yasam destek araclari ile donanmis metal bir govdeye koyuldugunu ve sizi biolojik kusurlu kilan et bedeninizden ( 5 duyu organina sahip olacaksiniz fakat bu olcum aletleriyle beyninize dijital sinyal olarak gelecek ) kurtuldugunuzu ve uzayda yada korunma ekipmani gerektiren her yerde korunmasiz bir sekilde olabildiginizi, yani robotik bir evrilmeyi dusunun.

Olumlu ( uzayda seyahat ) ve olumsuz (insan ozelligini kaybetme ) yanlarini iyi dusunun lutfen.
Bunu istermiydiniz?

com-vtlqzpv85rwhigtqh50m.jpg
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Insan evrimi yapay yollardan olacak bence bizi daha narin ve kusurlu kilan et bedenini terkedip robotik bir bedene gecmeliyiz.
Ne radyasyon ne asmosferik olaylar bizi engellememeli, cag artik uzay cagi yildizlararasi yolculuga adapte olmamiz gerekiyor.

K

E tabi robotik bir govdeye sahip olacagimiz icin insan formundan ziyada uzay aracina yada bir kamyona ucaga entegre olabiliriz. Bunlari komuta edebilmek icin PLC destekli arayuz programlar kullanilabilir. Bunlarin hepsi teknik konular

Kaan Şenkul 6 yıl

Onlarla uğraşmak yerine beyinlerimizi özel bir cihaza koyalım matrix misali bir evren yapalım sanal dünyanın sınırsızlığını yaşayalım. Veya suretler filmine dönsün.

Muhammed Biz 6 yıl

Sonra bizi hack etsinler:)

Kaan Şenkul 6 yıl