İstanbul'dan Trabzon'a taşınılır mı?

Trabzon'da yaşayanlar bir bakabilir mi 4-5 aya Kadıköy'den oraya göçme gibi planlarım var. Ne bileyim kendimi hep oraya ait ruhum hep orda gibi hissediyorum. Kiralar ortalama ne kadar insanları hakkında iyi söylemler yok ama benim dövmeler çok. Bir yeşillendirsenize işteyim yorumlara dönücem siz şeyapın

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
71
71 CEVAP

Hayır aksine. Zaten istanbul izmir kadıköyde zamanında herşeyin bokunu çıkarttık. Sıkıldım burda artık sakinliği özledim. Kadıköyde oldukça (iş çevre burda) yani o sakinliği ister istemez korumaya çalışsansa zor oluyor. Alkol zaten rakıdan rakıya oda 6 ayda bir.

K

O zmn git kardesim bir dene. Ben de trabzonluyum benimde dovmelerim var. Kimse konusamaz disardan gelip gevsek gevsek takilanlar burda bos yapanlar.

Kamer Çambaşi 6 yıl

Kübra Ömüm . Bu postu açarak en azından Trabzon'un tek kelimelik insan profilini de görmüş oldun. Başka şehirlerden gelip çok üzücü olaylar yaşayan insanların tecrübelerini görmezden gelip, onlara saygısızca "Gevşekler" diyen kadınların yaşadığı bir şehrin, erkeklerini sen düşün artık..

Ali Brütüs 6 yıl

Gote got gevsege de gevsek denir. Bak isine ya..

Kamer Çambaşi 6 yıl

Ya bu papaz fenerli ya anlasildi. Kuyruk acisi afkur dur!

Kamer Çambaşi 6 yıl

Sen zaten gelme ulan ayi ..

Kamer Çambaşi 6 yıl

Kamer Çambaşi . Keşke bu tür çirkin ithamlarda bulunmadan önce karşındakinin kim olduğuna iyice bir baksaydın. Çok kısa bir süre içinde sana burada özür postu yayınlatacağım..

Ali Brütüs 6 yıl

Baktim zaten merak etme.. Ay kes yazip durma bana ya.. Az git otede agla

Kamer Çambaşi 6 yıl

Peki.

Ali Brütüs 6 yıl

Kız Kamer feneri karıştırmayaydın eyiydi

Seda Dunya 6 yıl

Sehir sehir degil sanki afganistan

Kamer Çambaşi 6 yıl

Türkiyenin genel hali bu artık

Seda Dunya 6 yıl

Yok ama konu trabzon olunca herkes agiz birligi yapiyor.. Bununda nedeni az biraz trabzonspordan kaynakli kuyruk acilari

Kamer Çambaşi 6 yıl

Bir Rizeli olarak ben asıl Trabzondan kaçıp Rize giden arkadaşa hayret ettim.

Seda Dunya 6 yıl