İzmir Bornova'da kedi aşısı nerede yaptırabilirim?

Arkadaşlar merhaba. 4 aylık bir kedim var aşılarını yaptırmam gerekli Bornova'da oturuyorum ve öğrenciyim uygun ve özverili bir veteriner veya baska bir kurum biliyorsanız help me şimdiden teşekkürler.

com-9rxdd62olbo1mx65kp1y.jpg
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Ben kedime hep evde baktığım için aşı yaptırıyorum çiğ et vermediğin sürece parazitlenme olacağını da sanmıyorum. Aşı gereksiz ve ayrıca çok pahalı.

Y

İç ve dış parazit aşıları 1 aylıkken yapıldı onları tekrar yaptıracağım bide karma aşısı. Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum sürekli evde olduğu için ama bi yandan da vicdanım elvermiyor

Gökhan Dğn 4 yıl

Parazit zaten dış kaynaklı oluşan bi durum. Ve kediye anca dışardan veya pişmemiş etle bulaşır bunlarıda zaten önlediğin sürece parazitlenme olacağını sanmıyorum. Diğer aşılarda gereksiz veterinerler para için yapıyor bunlar ev kedisi zaten bir sefer yaptırılabilir de devamında sürekli sürekli aşı yaptırmak lüzumsuz bence. Veteriner arkadaşımada sordum kendiside kedisine hiç aşı yaptırmamış.

Yusuf Yalın 4 yıl

Peki ya pirelenme konusu?( yargılamak değil, merakımdan soruyorum) Küçük bebeğim var ve kesinlikle yaptırmam gerekiyor normal şartlarda. 3 ayda bir yapıyorum

Yağmur Oflas 4 yıl

Pire veya parazitler dış kaynaklı sizinle veya başka bir şekilde dışardan gelicek bir şeyle olabilir durduk yere canlıda peyda olmaz ki.

Yusuf Yalın 4 yıl

Bu nasıl bir yanlış yönlendirme böyle

Eren Özinan 4 yıl

Parazit içtiği Sudan tutun sizin montunuzla, kıyafetinizle çok rahat dışarıdan taşıyabileceğiniz mikroorganizmalardır lütfen aşılarını ihmal etme gökhan

Eren Özinan 4 yıl

Merak etme ihmal etmiyorum teşekkürler

Gökhan Dğn 4 yıl

Biz ne diyoz dış kaynaklı ve ya sizinle birlikte gelir iyi oku parazitoloji aldım biliyorum neyin nasıl bulaştığı. Kedini hazır su ver çiğ et verme kuru mama ile besle.

Yusuf Yalın 4 yıl

Evde beslesenizde cig et vermesenizde parazit olur bir hekime danisin qnlatacaktir size.

Sevgican Akabik 4 yıl