Kabir azabı

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

İlk sataşmayı; konuyla alakası olmayan, mehmet okuyanın bir karalammasıyla sedat bey yapmış,

İlk hakareti ise yobaz diyerek uğur bey yapmış.

Terbiyesiz, boş herif, ahmak herif vs..

Herşey bir yana ben bu muhabbetin hakaretle ya da sataşmayla çözülmeyeceğini biliyorum. Hakaretle bir ayeti anlamak hiç bir zaman mümkün olmadı.

Hakaret ve sataşma olmaması gerekirken, olacaksa bile kişisel olması gerekirken olayın mehmet okuyanın açığını arayarak çözümlenmeye çalışılması bana göre ilk sataşma. Oysa sedat bey ayetlere cevap vermeli ya da mehmet okuyanın kabir azabına cevap vermeliydi.

İnsanlara inançları her ne olursa olsun yobaz ya da boş demek ise uğur beyin başlattığı ilk hakarettir. Oysa uğur bey; sedat beyin katılmadığı yerde hakaret etmeden konudan çekilebilir, herkes birbirini kendi bilmişliğine ya da cahilliğine bırakabilirdi.

Tek başıma karar vermek istemiyorum fakat konuyu tam anladığımı düşünerekten ikinizinde üslubunun aşırı bozuk olmadığını biliyorum.

Ya ikinizi de çıkarmam gerekir, ki çok daha ağır hakaretlerde uyarı yaptık, ya da konuyu burda kapatıp hakaret ve sataşma içeren yorumlarınızı silmem gerekir..

Müsadenizle, çirkin diye nitelendirebileceğim yorumlarınızı silip, sizi birbirinizin başlıklarından ya da yorumlarından uzak durmakla tembihlemek zorundayım.
İkinci bir olayda, olayı başlatan kim olursa olsun, grupla bağlantısı kesilecektir.

Karara katılmadığınızı belirtirseniz, konuyu uğur bey dışındaki diğer yöneticilerle tartışmaya açacam.

Saygılarımla.

U