Kadın ruhundan anlamanın yolları

Tamam.. Kadın ruhunu anlamak çoğu erkek için tam bir karmaşa... Peki kadınlar anlıyor mu kadın ruhunu?

Şayet, gerçekten anlamış olsalardı bu denli kötülerler miydi hemcinslerini?

Bayanlar, nedir bu kadın olmak; kadın ruhu? Kadın ruhunu anladım ben diyen kadınlara soruyorum

beyler, hazır kadın ruhunu anlamış kadınlar toplaşmışken, anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz

com-z6cigjmgew2sukijtnfp.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Ben bir soru sormak istiyorum. Hoşlandığım bir bayan arkadaşım var, hoşlandığımı kendisine söyledim. Kendisinden bir cevap beklemediğimi söyledim. Beni biraz tanıdıktan sonra karar vermesinin daha iyi olacağını söyledim. Bir süre beraber alışverişe, yemeğe gittik. Sonra telefonda bana sert davranmaya başladı. Bende kavga etmektense, ondan uzaklaştım. Doğrumu yaptım, yanlışmı yaptım bilmiyorum. Bana herhangi bir şeyde söylemedi. Şimdi ben bu ruhtan ne anlamalıyım? Yoksa onunla kavgamı etmeliyim. Onu eşek sudan gelene kadar döveyim mi? Yoksa gel beni döv mü diyeyim. Kafam çok karışık. Neyse vaktinizi aldım. Herkes ne hali varsa görsün. Ben sıkıldım. Uykum da geldi. Hadi kadın, erkek herkese iyi geceler. Hoşlandığım hanımefendiye iyi geceler demiyorum. Küstüm..

O

Bnm fikrim sen mantıklı davranmışsın. Sessiz kal bence o adım atsın

Özge Koyak 6 yıl

Bence parterler birbirine açık değil. Içtenlikle birbirlerine beklentilerini açıklamıyorlar. Birbirini tanımayan insanların birbirini tanıma ve alışma süreleri olmalı. Bu dönemde birbirlerine tolerans göstermeliler. Bir de aşırı gurur yapmamalılar birbirlerine.

Asiye Gulsun 6 yıl

Evet zıtlaşmalar inatlaşmalar halbuki oturup konuşulsa bukadar zor olmucak

Özge Koyak 6 yıl

Egolar çok şişkin

Asiye Gulsun 6 yıl

Orta noktada buluşmak gerek.

Asiye Gulsun 6 yıl

Kadınlar bana kalırsa sıradan sorunsuz bir ilişkiden sıkıliyorlar. Bence saygısızlık yapmadan tartismaliydiniz.. Küçük tartışmalar kıskançlıklar ilişkiye heyecan katar monotonluktan çıkarır. Sürekli ne öyle gez aşk sözleri söyle biraz da kızın birbirinize kusun mesaj bekleyin ne bileyim renk katin olgun birer insan gibi değil aşkı iki lise talebesi gibi yaşayın daha güzel olur. Haa şunu da söylemeden geçemeyeceğim kız sizden hoslandiysa bunları yapmalısınız. Sizi istemediği için bahane arayıp ayriliyorsa bırakın gitsin .

Kader Hilaloğlu 6 yıl

Yeri geldiğinde maço olmalısın yeri geldigindede layt. Yani nabza göre şerbet ver arkadaşım. Tartışmaktan korkma tabi aşırı olmamak kaydiyla.

Ali Sangu 6 yıl