Karta pobytu'mu kaybettiğimi fark ettim ne yapmam gerekir?

Merhabalar bugün karta potytumu kaybettigimi farkettim ne yapmam gerekir? Teşekkürler.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Yok oyle birsey uzun sureli, bilip bilmeden hemen ahkam kesmeyin. Kartin suresi nekadar ise okadar cikacaktir. 2 hafta icerisinde. Decyzja da gerekmektedir gostermek icin.

O

Bilip bilmeden konusmayin diyosunda. Yazani okumuyomusun. Ben kaybettim 1 yillik oturumumu son 2 ayi kalmisti. Yenisi cikti 3 yillik. Neden bahsediyosun sen.

Veli Bezgin 5 yıl

Ne guzel ozaman herkes kaybetsin 2 ay kala, sonra 3 yilik alsin.

Orhan Över 5 yıl

Siz demek daha onceden yenisi icin basvurdunuz.

Orhan Över 5 yıl

Oyuzden tekrar 3 aldiniz.

Orhan Över 5 yıl

Arkadas. Burda millet tecrubelerini paylasiyor. Sen kesin hukumler vererek konusuyosun. Yapma. Saygi duyarim yanlis duzeltene. Ama uslubuyla lutfen

Veli Bezgin 5 yıl

Ben uslubumu bozdugumu dusunmuyorum. Hukum ben veremem, sadece bilgi aktariyorum yardim istiyen insanlara. Sizin yaziniz kaybetim 3'yilik yenisini aldim dediniz. Adam yarin gitse uzeda'da diyecek 3 yilik verin ada gulmezlermi sizce? O yuzden bilgi verilecekse arastirilip verilmesi daha makpul olur

Orhan Över 5 yıl

Ben sizin soylediklerinize itiraz etmiyorumki. Yazim tarziniz yanlis. (bilip bilmeden ahkam kesmeyin) gibi mesela. Ben kartim 2 ay sonra suresi bitecekti. 2 kere masraf etmek istemiyorum dedim. Kadin zaten size 3 yillik cikar dedi.

Veli Bezgin 5 yıl