Kira depositosunu geri öderken haksız kesinti yaptı ev sahibi hukuki olarak ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba ev sahibime deposito vermiştim son ay depositomu oturuyorken sürekli beni taciz edip sen evden çık yada kirayı gönder çıktıgın gün kalan paranı depositonu veririm dedi. Evi boşaltım maaşımı şu gün alacam verecem kalan depositonu dedi tamam dedim eve ilk geldigim günden sifonun bozuk oldugunu söylemiştim yaptırmadı, benden önce bozuktu şimdi sifon parası kesecem senden diyor 40 lira sorun 40 lira degil ama insanların beni salak yerine koymasına dayanamıyorum napmalıyım ?

Ç
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

AL ŞEREFSİZ BAŞIM GÖZÜM SADAKASI OLSUN DE CARP SURATINA ÇIK. 40 LİRA SENİ ÖLDÜRMEZ O ADIYI DOYURMAZ. 40 LİRAYI GERÇEKTEN SİZİ ZORA SOKUYORISE BÜTÇENI SARSIYOR İSE VERELİM. ARKADAŞLARIMIZA CAN KURBAN.

B

salak yerine konulmak zöz göre göre o üzüyor insanı 40 lira dediginiz gibi kimseyi zengin etmez

Çağla Furun 6 yıl

Aman be kızım daha yasin genç yaşayacağınız yllarda daha nelerle karsilacaksin. Goreceksin bu yaşamış olduğun durum devede kulak olacak. İnan bana bu küçük şeylere kafana takarasaniz bu hayat bitmez inan. Beni dinle salla gitsin Ben ne şeylerle karşılaştım hayatta böyle sizin gibi uğradım haksizliklari hesap yapsam inan bir daire daha alırdım. Beni dinle unut gitsin tatlı canını Sıkma iniz. Canın sağ olsun. Derim. Bayyy. Allah bahtiniz açık etsin. Böyle haksizliklari daha çok göreceksiniz. Burası Istnbl. Alisman lazım.

Bayfidan Kulbay 6 yıl