Kitap okumaya odaklanamıyorum. Ne yapabilirim?

Tatmin olununca silinecek

Kitap okurken zihnin başka yerlere gidiyor bi bakmışım 3 sayfa gitmişim ama hiç bişey yok aklımda bir diğer problem odaklanıp okuduğum zaman bile kitabı kapatınca okumadan nerde olduğumu hatırlamıyorum

Böyle olanlar var mı bir de öneriniz var mı?

B
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Dostum aynı sey bendede var. Sadece kitap degil bazen biri bisey anlatirken bile bi bakıyorum yarıdan sonrası yok baska şey düşünüyorum. Tıbbi yardim alinca buna odaklanma sorunu diyorlar. Ben cok fazla seti kafaya takmanın zihni diger anlardada meşgul ettiğini düşünüyorum. Çünkü zihin kendi içinde birşeylerle mücadele etmeye o kadar alışmış ki her an bunu yapmaya başlamış. Bu benim sadece kendi fikrim. Tıbbi yardımın ulaştığı sonucun daha mantıklı olduğuna inaniyorsan yani odaklanma sorunum var diyorsan doktor sana b12 vitamini verecek. Kullan cidden durumun benimki gibi odaklamadan daha ciddi birsey degilse cok işine yarayacak.

B

Hangi servise gidiyoruz

Barış Elçiboğa 3 yıl

Dostum öncelikle bunun psikolojik degilde fiziki bir sorundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak icin nöroloji ye gitmen gerek. Eger sorunun burda degil derse psikiyatre yonlendirir oda antidepresan yazar ama antidepresan onermem hic kimseye. Anti depresan dediğin sey uyusturucunun etkisinin azaltılmış ve yasal hale getirilmis şeklidir. Norolojiye görün onlar muhtemelen daha ciddi. Sorunun yoktur bu yuzden b12 vitamini yazar.(genel cerraha gidersen oda yazar ama noroloji kadar detayli incelemez seni) yazmasa bile giteden kendinde alabilirsin. Adini unuttum pempe renkli bi iğne 5 tane var pakette iki uc gunde bir yaptiriyorsun. 1-3 kutuda etkisini gosterir. 8-10 lira bi fiyati var.

Baran Seko 3 yıl

Teşekkür ederim dostum sanırım cevabım bu

Barış Elçiboğa 3 yıl

Rica ederim dostum kendimden bahsettim aslında sana biraz. Biraz daha tavsiye istersen kafandakileri dağıtmak için bir hobi bul kendine. Basit birsey olabilir ama birsey üret. Ama bitirdiginde cok hosuna gidecek birşey. Bu origamiden tut legoya yapboza resime kadar hersey olabilir. Kıymetini anlamani saglar bu ve bu en kral psikologun yada antidepresanin sana katabileceginden daha cok artı katar.

Baran Seko 3 yıl

ne iğnesi ola ki o?

Didem Mem 3 yıl

b12 vitamini. Pembe birşey adını unuttum

Baran Seko 3 yıl