Kızlar kendi arasında cinsellikten bahseder mi?

Merak ettigim biz erkekler kendi aramızda cinselikle ılgili her türlü sohbet ederiz. Karşı cinste de bu türlü sohbetler var mı? Merak ettim sadece yine bazıları elestirecek biliyorum zaten ne sorsak mualefet oluyorlar

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Seks konuşmak ayıp mayip değil bildiğin basitlik banelliktir. Kimse amerikayi yeniden keşfetmiyor. Herkesin yaptığı aşağı yukarı aynı şey. Neyini konusacaksin bunun. Ayrıca bana ne senin kocan ya da sevgilin sana neler yapıyor ya da benimkinden sana ne?

D

İşte bu anlatan arkadaşlara bunu diyemiyoruz. Bu sefer de sen yapamıyorsun bla bla diyorlar. İşin ilginç yanı genelde eskort vs gibi maceralarını anlatırlar. (erkekler)

Abdurrahim Murteza 6 yıl

İnsan cinselliği o kadar çeşitli, bedenleri bile o kadar farklı ki, herkesin yaptığını aşağı yukarı aynı şey zannetmek çok fena. Kariyerler, tatiller, yemekler falan çok daha tekdüze ama bunları çıkartınca konuşacak pek bir şey kalmıyor mesela zaten sürekli hobilerinden sanattan felsefeden bilimden sıra dışı deneyimlerinden falan bahsetmiyor insanlar

Denizhan Haye 6 yıl

Oturup adamların (daha nadir de olsa bazı kadınların da) skor muhabbetini seks muhabbetinin tümü sayarsak tabi saçma, ama öyle değil

Denizhan Haye 6 yıl

Ya allah aşkına. O çok modern avrupa bile yapmıyor bunu. Neden. Adamlar kanıksamış. Ama bizim milletimiz aç. O kadar ki konuşmam diyen insana eksik gözüyle bakıyorlar.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

Ha bir sorunun olur konuşursun. Ya da sıradışı bir durum olur danışırsın. Ama yeaa dün gece var ya böyle havalara uçtum çok fenaydı muhabbeti basitlik.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

Sen direk bu son yorumunu soylesene. Bende cok ayrintiya girmeden konusulabilecegini savunuyorum. Ilk yorumumda da acikladigim gibi.

Aleyna Bükülmez 6 yıl

Ama oyle bi onyargi ile girisiyorsun ki "hayirr, lanet, pislik, basit insanlarr!!" Falan tepkisini verince sen, insanlarda sana boyle bi yaklasimda bulunuyor. Burada kimse de sana karsi "yeeaa sununla gece surada yattim, anlatiyorum bak soyle basladik.." tribindeki insanlari savunmuyor bu arada.

Aleyna Bükülmez 6 yıl

Bu gözler neler gördü Aleyna Bükülmez kocasının bilmem nesini en ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışan kadınlar gördüm ben. Koşarak uzaklaştım. Ayrıca post sahibinin demek istediği bu. Öyle anladım ben. Yani seks maceralarinizi anlatır misiniz tarzı bir soru bu. Yoksa herkes seks konuşur ne var bunda?

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

O tarz kadin, erkek zaten seks ozurlusudur. Goruntu yansitmak dupeduz basitliktir zaten. ozel kalmasi gerekir bazi seylerin, anlamli olabilmesi icin.

Aleyna Bükülmez 6 yıl

Erkeklerin yaptığı cinsel sohbet ile kadınlarınki arasında illaki fark olacaktır diyordum vazgeçtim. Zihniyet ile ilgili bir durum bu sanırım

Abdurrahim Murteza 6 yıl

Sadece bunla kaldığında eksikliktir ama neden basitlik olsun? Dedikodudur, dedikodusu yapılan kişilerin rızası olmadığı için etik sayılmayabilir, ama işlevseldir: Böylece tecrübe paylaşırız ve kıyaslarız. Sevgilisinin ne kadar romantik olduğunu ya da işindeki başarısını çarpıtanlar gibi bunu da çarpıtanlar olur, zaten insanlar iyi olanı herkese anlatır kötü olanla ilgili en yakınlarıyla dertleşir dolayısıyla bize akan bilgi pek gerçekçi değildir falan ama, işiyle ilgili konuşmaktan ne kadar farklı? Ben 'şöyle bir iş yaptım aman aman" diyen insanlarla da çok muhabbet etmiyorum, kişisel tercih meselesi, o muhabbet sadece bundan ibaretse de o konuda yüzeysel bir düşünme şekli olduğunu veya hava attığını samimi olmadığını düşünüyorum, ama yattığın erkeğin penis boyunu ve kaç dakika seks yaptığını paylaşmak bir tür dedikodudur hazırladığı klişe sürprizi anlatmaktan farklı değildir ondan daha fazla basitlik veya banallik de değildir. Ve doğru, daha az yaşadığı için toplumumuz bu türden bilgi akışına daha hevesli. Bu da görmemişlik değil, daha çok yaşadığında da oluyorsa görmemişlik denebilir (çok seks yapmasıyla övünmek böyle denebilir mesela) ama görmeyen insanın konuşmaya duymaya çalışması gayet doğal asıl olmaması bilmemek ve öğrenmemek olur o konuda cahil kalmayı istemek olur

Denizhan Haye 6 yıl