Kolumun üstüne düştüm, kolumu kaldırınca çok ağrıyor kırılmış mıdır?

ortopedi doktoru yoksa başka bilen de olur. Omzumun üstüne cok kötü düştüm ua da uçtum diyelim şimdi kolum yukarı kaldırınca çok agrıyor. Dirsekten değil ama direk omuzdan zor kaldırıyorum kolumu. Kırılmıs olma ihimali var Mıdır lütfen yardım etsin biri Yurt dışında olduğum icin doktora gidemiyorum Çarşamba döneceğim ancak. Morluk falan yok ama zor kaldırıyorum uzun sure tutamıyorum teşekkür ederim

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
7
7 CEVAP

Bunu sizde biliyorsunuz zaten ama kolunuz paranızdan daha değerli. Maddi olarak çok sıkışık değilseniz acile gidin. Eğer sigortanız yoksa da ailenizden rica edin size 1 aylık seyahat sigortası yapsınlar avrupa yı kapsayan şu anki kurla zaten 10€ ya falan gelir. Başlama tarihini bugün yada yarın yaparsanız sigortalı olarak gidip baktırın kolunuza.

K

Online olarak web sitesindende yapılabilir

Salih Sultan 6 yıl

Ya ben onu düşündüm 100 lira vermek bisey değil ama ahlaki olarak olay olduktan sonra etik olmaz diye düşündüm londradayım su an doktora gitsem ne kadar alacaklarını bilmiyorum üzerimdeki para yetmez diye korkum o başka bisey değil.

Meral Soyalan 6 yıl

Meral Soyalan bir arkadaşında kolu kırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ya 3 gün ya da 1 hafta sonra gel öyle bakalım filan demişler acil dönüş yapmıştı.

Salih Sultan 6 yıl

Cok teşekkür ederim buranın öyle bir problemi var evrt kaza olunca hemen bakıyorlar ölümcül değilse sallıyorlar dönmüş olurum diye düşündüm bende. Cok teşekkür ederim

Meral Soyalan 6 yıl