Koruyucu anne nasıl olunur?

1 yaşına girecek bir oglum var başka bir bebegin koruyucu annesi olmak istiyorum bilgisi olan var mı bukonuda?

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Öncelikle yapmayı düşündüğünüz şey için sizi çok tebrik ederim iyi bir şey yapmak istiyorsunuz fakat anlatacaklarımla ilgili sakın üstünüze alınmayın genel konuşuyorum.
Çok yakın bir akrabam çocuk esirgemede çalıştığı için söylüyorum. Bunun ne kadar zor ve yorucu olduğunu ve deneme yanılma yapılamayacak kadar çocuk için hassas bir süreç olduğunu umarım iyi analiz etmişsinizdir.
Benzetmem için çok çok çok afedersiniz ama petshoptan köpek alıp bi süre sonra bakamayıp sokağa atanlar var ya işte koruyucu aile olup o çocuğu yarın öbür gün kolayca geri götürüp bırakıp arkasına bile bakmayan ŞEYLER var. İnsan demeye dilim varmadı hani alalım bakalım olmazsa geri götürürüz mantığıyla çocuk sahiplenen insanlar var ve bu gerçekten çocuğun bozulan psikolojisine değmeyecek bir mantık.
Koruyucu aile olarak alınıp sadece iki hafta sonra geri götürülüp bi kaç hafta sonra bile hala kendisine bakan çalışanlara; "Annem babam beni ne zaman almaya gelecek" diye soran 3-4 yaşındaki çocuğu duyunca çok etkilenmiştim hassaslığım belki o yüzden lütfen dediklerimden kimse alınmasın..

S