Kuran günümüzde inmiş olsaydı ayetler farklı olur muydu?

Diyelim ki kuran bugün indi ve peygamber yine Muhammed ayetler nasıl olurdu acaba?
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

Zaten bugün inmiş gibidir. 1400 senelik kitap, ama bazı bilgiler güncel ve eskilerin haberi yok.
Kurandaki matematik sistemi günümüzde ortaya çıkmıştır.

A

Sanırım bugün inmiş gibi görme yüceliği seçilmiş kişilere verilmiş.. Ayrıca bugün keşfedilen ve Kuranda var olan bilgiler 1400 yıldır kitabı okuyup öbür dünya nimetlerine hazırlananlar tarafından değil bu gavurlar tarafından keşfediliyor. Ahh israiloğulları ahhhh.

Güzin Kenan 6 yıl

Matematik sistem gavurlar tarafından bulunmadı.

Azmi Tursun 6 yıl

azmi bey Gerçekten kuran referans alındı baktılar matematik sistem yazıyor ve öyle bulundu mu diyorsunuz.

Güzin Kenan 6 yıl

Evet. Sistemi bulan arkadaş Amerika'da biyokimya profesörü ve dine yöneldiği zaman bu Kuran'ı anlamadan ilerleyeceğim diyor ve karşısına Fatiha suresinden sonra Elif Lam Mim harfleri ile başlayan Bakara Suresi çıkıyor Bu harflere 1400 yıldır anlam veren olmamıştı bunları düşünüp Yola çıkıyor ve matematiksel sistemi keşfediyor ancak matematiksel sistem gereği Kur'an'a eklenen iki ayeti görünce bunu ilan ediyor ve "müslümanlar" tarafından bıçaklanarak öldürülüyor

Azmi Tursun 6 yıl

İsmini yazabilirmisiniz merak ettim okumak istiyorum

Güzin Kenan 6 yıl

Reşat Halife

Azmi Tursun 6 yıl

Teşekkürler

Güzin Kenan 6 yıl

azmi bey Reşat halife yi baştacı yapmaları lazımmış. Ama İslamiyet sizlerin yüceltmesi ile yücelmiyor. Birbirini öldürüp coğrafyayı kana buluyor. Din bu değil mucizeler var demekte işe yaramıyor. Kuranın bir mucize olduğunu 9 un katları ile açıklamak pek aklıma yatmadı. Yada 19 sayısının katları ile matematikte her sayının 9 ile çarpımının sonucunu topla 9 çıkar. Ben matematik sistemi denince bu dünyaya dair bir gelişme insanlık adına gelişme adına bir adım zannettim. Az aklımın yaratıcıdan olduğunu düşünürsek mucizelere akılla bakamam.

Güzin Kenan 6 yıl