Kuran günümüzde inmiş olsaydı ayetler farklı olur muydu?

Diyelim ki kuran bugün indi ve peygamber yine Muhammed ayetler nasıl olurdu acaba?
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
38
38 CEVAP

Arkadaşlar alay edeceğinize biraz arştırsanız sizde belki gerçeğe ulaşırsınız ve bu hallarinizden utanır mahçup ulurdunuz. Hz. Muhamedin indirdiği din bu gün islam aleminin yaşadığı din değildir. Bu gün yaşanılan dın muaviye ve oğlu yezidin manipule etiği bir inanca dönüşmüştür. Yanlış Kuran mealleri ve uydurulmuş hadisler Allah'ın sözüymüş gibi insanlara yutturuluyor. Size nacizane İsmail Dinçer'in yirmi sene titiz bir ekip çalişması sonucu kaleme aldığı Tevhidi Kuran Meali'ni tafsiye ederim. Günümüz mealleriyle %80 uyuşmadığını göreceksiniz.
Saygılarımla.

T

Arkadaşım bir öğretinin teorisi neyse pratiği de odur. İşte karşımızda islam coğrafyası birbirini öldüren Müslümanlar ve hep dış mihraklar suçlu. Bir kitap bir sürü mezhep birbirine düşman. Alevi ile evlenilmez diyen Sünni. Pembe gözlükleri çıkarıp bakın. Nükteli bir bakış açısı ufak bir eleştiri hemen katli vaciptir. İşte kadının durumu. Sen ne dersen de 1600 yıldır gelinen noktada hala kadının saçını tartışıyor. Elalem aya giderken

Güzin Kenan 6 yıl

İşte o yüzden diyorumki gerçek islam Hz. ali öldürüldükden sonra manipüle edildi muğaviye ve ondan sonra gelen Abbasi hükümdarları tarafından. Biraz araştırsanız sizde dinin yani Allah'ın kadının saçıyla değilde iç Alemini düzeltmek için bize sözlerini vahi etmiştir. Siz bu günün Müslümanım diyen cğu münafıkın yaşamlarına göre islamı anlamaya çalışıp yargılarsanız hiç bir zaman gerçeğe ulaşamaz ve hep bir beyhude arayış içinde ömrünüzü yok eder gidersiniz.

Taner Başıbüyük 6 yıl

taner bey yaşadıklarımızdan okuduklarımızdan ve gördükletimizden yola çıkarak konuşuyoruz. Yanlışımızı düzeltin ama yaşananlar öyle değil acı ölüm ve kavga savaş. Bunları engellemek gene sizlere düşer. Yaşananlara Eleştiri sizden gelmiyor susuyor ve biat ediyorsunuz. Yaşananlar islam değil ise bu kadar katliamı kınayın sesinizi çıkarın. Benim fikrim bu.

Güzin Kenan 6 yıl

Hsklısınız güzin hanım bizde nacizane elimizfen geldiğince gercekleri anlamaya ve anlatmaya çalışıyoruz. Ama daha çok bunları anlatmamız ve insanları bilinçkendirmemiz lazım geldiği kanatindeyim.

Taner Başıbüyük 6 yıl