Kyk kredi borcu nedeniyle maliyeden geldiler? bu borcu yapılandırabilir miyim?

Merhabalar dostlar, bugün kapıma maliyeden biri geldi. Ben KYK(Kredi Yurtlar Kurumu) borcumun ilk üç taksidini yatırmış sonrasında yatırmamıştım. Bugün aldığım belgede faizli tutarı yazıyor ve yedi gün içinde ödemezsem (heralde taksidi diyorlar yoksa komple on altı milyarı nasıl öderim bi haftada bilmiyorum) haciz, hapis blabla bi ton tehdit yazıyor. Ben bu konudan baya uzağım hiç araştırmadım. Zaten bugünkü aklım olsa asla almazdım. Mezun olup hayata borçla başlamak kadar kötüsü yok. Sizin başınıza geldi mi? Borcu yapılandırabiliyor muyum? Bu gelen faizin affı yok mu? Ya da genel olarak bildiğiniz bir yol var mı? (bi aralar evlenenlere falan indirim yapılıyordu ya öyle bişi, en olmadı evlenirimshgasag) Benim üstüme bir mal yok fakat 1. dereceden akrabalarıma haciz gider mi? Lütfen beni bilgilendirin. Annem babam yok, kara kara düşünüyorum elimde belge, napılır ne edilir diye.

I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Yok ya birsey anlatılmaz. Siyasi goruslerinizi bir kenara birakip halden anlayabilseniz keske. Yok alirken iyiymiş yerken iyiymis. Iyiydi evet. Son olarak yineleyeyim, durumun hiç yoksa ki yazmissin acikca ne kadar odeyeceksin!!! Diyenler olsa da, ise girince maasindan kesilmesini bekle bence faiz konsa da. 16 bin büyük para. Hapis mapis de yok. Bakma kapina oyle bir gelir ki !!!! Diyenlere. Zannedersin vergi dairesi doçka ile saldiri duzenleyecek. Ne oluyor yahu 25 bin için adam oldurmez devlet hapis de yok. Araba alirsan haciz gelir evet dedikleri gibi. Umarim araba alacak duruma gelirsin o haciz sana dokunmaz bile. Sikma canini, hallolur. Telasa kapilip zora sokma kendini.

A

Siyasi gorusleri biyere birakin derken ben akp karsiti birisiyim ve senin gibi zamaninda alip odemiyorum yiyosa gelip alsinlar diyenlerin mantigini anlamiyorum burda durumum yok odeyemiyorum diyip basini one egicegine ( boyle olan arkadaslara tek lafim yok ) gelip sikiysa alsinlar demen ne derece dogru adamlar kimseye zorla vermedi bu kyk yi herkese acikca odeme planlari solendi. Biz niye almayip essek gibi calistik mesela zor bela okulumuzu bitirdik. Sizin gibiler rahat rahat kyk burslarini alip okulunu bitirip sonrasinda yiyosa gelsin alsinlar diyemi

Atakan Sirvanci 6 yıl

Yorum yok. Biri kredi aldiysa her gece barlarda yemistir size gore. Bu kafa degismez. Neyse madem degismeyecek dusunceniz, oh be ne yasadim hayati o paralarla. Gelsinler hapise atsinlar hadi :)) devlet dusmani degilim ayrica milliyetciyim devletci halkciyim. Sorgulayanindan.

Ahmet Akan 6 yıl