Lazer Epilasyon zararlı mıdır?

S. A arkadaslar lazer epilasyon hakkinda elle tutulur bilimsel bir arastirmadan sonuctan haberi olan var mi? Zarari var midir cok merak ediyorum ciddi bir kolaylik cunku.. Nette duzgun inanilir bilgiye rastlayamadim..

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Dağlama dinimizde haram ve lazer inde bi nevi dağlama olduğu söyleniyor, bilgim sadece duyum.
Ancak gözlerime lazer yaptırmayı düşünürken yıllar önce tanıdık bir profesöre danistim cevabı ;
" Bir faydanın ispatlanabilmesi için bir insan ömrü kadar zaman gerekir, evet şu an faydalıdır ama bu başka organa zarar verdimi yıllar sonra belli olacak, o yüzden beklemedeyiz. Ben gozlukluyum çocuklarimda gözlüklü emin olsam önce ben yaptırırım"
Gittiğim göz doktoru bile gözlük kullanıyordu ve vazgectim.

Y

İste ben de boyle dusunuyorum aslinda ama zararli diyen bi kimseyi duymuyorum uzmanlarindan.. Tabi bu birilerinin ekmegine yag da surdugunden.. belki benden once mantikli aciklamalara ulasmis birileri olursa diye de burda sormak istedim..

Umre Amine 6 yıl

Aynen danışan dağ aşmış denir. Boyle siteler bilnclenmemiz için çok faydalı. Maalesef konu para ise kimse yoğurdum ekşi demiyor.

Yasemin Koşan 6 yıl

Katiliyorum. Onbes sene oldu lasik olali. Gece gorusum bozuldu. Mesela gece araba kullanirken karsidan gelen farlar cok rahatsiz ediyor. Tedirgin oluyorum. Evet gozlukten kurtuldum ama yan etkileri de var. Hic basim agrimazdi, simdi arada o tarafta yarim basagrisi var. Belki teknikle cihazla da alakali ama o zamanin en iyi makinasiydi hatta yurtdisindan prof. Lar esliginde yapilmisti islem. Karar sizin.

Ayten Kırtman 6 yıl