LGBT yürüyüş amacı nedir?

LGBT yürüyüş amacı nedir?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
93
93 CEVAP

Elbette önemli olan birbirimizin haklarına, inançlarına, tercihlerine karışmamak ve güzel güzel yaşamak. Fakat burada hormonal bozuklugun yani bir sağlık probleminin, bir tercih, bir seçim gibi algilanip normallestirmeye çalışılması hoş değil bana göre. Bu algiyi değiştirmek lazım. Amaçlarından önce bunu dile getirmek lazım ama toplumun okumuş en aydın kesimi bile(herkes degil)bunu bir tercih olarak öne sürüyorsa -örneğin psikologlar veya entellektuel tayfalar-buradaki amacı daha çok merak ediyorum ben.

Ö

Lgbtili bireylerinin hormon bozukluğu yok, nasıl kaç binde biri kızıl oluyorsa, kaç binde biri daha zeki oluyorsa. Bu olayda böyle. Hormonların her zaman gittiği yolu değilde başka bir yolu kullanması gibi .

Fatih Ekici 6 yıl

Efendim kendini kadin gibi ya da erkek gibi hissetmek hormonlarla alakalıdır. Hangi hormon daha ağır basarsa o yöne eğilim gosterirsin.

Özlem Kygs 6 yıl

Erkekse erkeğe dönsün. Bayansa bayan olsun. Yani bisi olsun o zaman. Bir kararı olsun

Betül Köybaşı 6 yıl

Dönen var zaten. Bunun disinda bu halini normal görüp kendi cinsine ya da aynı anda karşı cinse eğilim gösteren de var. Zaten sorun kişi kendini oyle hissettigi icin bunun hormonlardan kaynaklandigini anlamiyor. Kendisi için normal gelen bir durum oluyor bu.

Özlem Kygs 6 yıl

Zaten normal bir şey, bunun dünya kurallarına aykırı bir tarafı yok ki .

Fatih Ekici 6 yıl