LGBT yürüyüş amacı nedir?

LGBT yürüyüş amacı nedir?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
93
93 CEVAP

Provake etmek de olabilir o gün daha çok dikkat çekcekleri için de olabilir. Mesela gelip burda konuşuyoruz niye bayramda diye demi? Başka bi gün olsa bu kadar takılır mıydı? Hayır. Desteklersiniz desteklemezsiniz bu ülke özgür bi ülke diyosak karışmayız. Ha ama kendi fikrimi de söyleyim bu ülkede ne lgbt nede feminist topluluklardan bi bok olur.

A

Zeki Müren, Bülent Ersoy gibi dünyanın övgüsünü, alkışını almış insanlar var ve Lgbti ile Feminist topluluklar birbirinden tamamen ayrıdır, nasıl bir benzetme ?

Fatih Ekici 6 yıl

Dostum sen okuduğunu anlamıyo musun? Herkes özgürdür kimse bişey yapamaz diyorum. İsteyen istediğini yapar. Benim dediğim şey bu ülkedeki lgbt ve feminist toplulukların bi bok olmucağı ayrı olmaları ikisinin de bi halt olmadıklarını değiştirmez.

Alper Kalayci 6 yıl

Sadece Zeki Müren'in Alo reklamında Zeki Müreni görebilmek için televizyon başlarından ayrılmayan anne babanıza sorun. Bilim adamlarının seslerinin üzerinde yaptığı araştırmayı araştırın. Demek istediğim bi bok olmayacağı değil olması gereken Feministler kesinlikle yanlış yoldalar çünki eşitsizlik var ortada adaletsizlik var ama Lgbti de sadece kendi hakkını savunma var. Neye dayanarak birb. Ok olmayacağını söylüyorsun ?

Fatih Ekici 6 yıl

Çok aceleciler dostum. Bu ülkede tecavüze uğrayan insanlara onun da rızası vardı diyolar. Yapılan muamele bu. Lgbti bunları görerek buna göre planlar yapıp yürütmeli. Şuan yaptıkları aktiviteler genelde tepki çekiyo ve git gide işleri zorlaşıyo. Ben aklı başına bütün lgbti destekçilerini ve feministleri her zaman sevip saygı duyarım ama düşünmeden hareket ettiklerinde bu iş olmuyo kendilerine zarar veriyolar. Bunu göremedikleri sürece ileriye gidemicekler. Bu ülkenin şartlarıda yaptıkları şey çok zor o yüzden daha planlı daha sistemli bi şekilde organize olmaları gerekiyo.

Alper Kalayci 6 yıl

Kesinlikle, yapılan bazı davranış, söz ve pankartlarda Lgbti toplumuda karşı çıkıyor .

Fatih Ekici 6 yıl

Onun dışında kesinlikle haklarını aramalarıyla ilgili bi problemim yok aksine devam etmelerini isterim ama işte daha organize daha dikkatli bi biçimde.

Alper Kalayci 6 yıl