Milyonlarca gezegen ve galaksiden oluşan evren insanlar için mi yaratıldı?

Milyonlarca gezegen ve galaksinin bizim için yaratıldığını düşünmek gibi bunda galaksi içinde tek akıllı, gelişmiş varlıklar olmamızı düşünmemiz de birazcık saçma değil mi? Yani trilyonda bir ihtimal dahi olsa bizden başka akıllı varlıklar olma ihtimali yok mudur? Şahsi düşüncem olarak sizlerle paylaşmak istedim.

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Adam petrol yataklarından komplo teorisi üretti. Peki içme suyu rezervi Avrupaya oranla daha az Ortadoğuda, bununla ilgili bir teoriniz var mı.

K

Jeolojik degisim ile dunya uzerinde yok olan medeniyetleri incelemeniz icin örnek verdim size Bilinmesine ragmen, petrol yataklari canli türünün cok fazla var oldugu noktalarda bulundugunu. Suyun ve agaclarin bol oldugunu bilmeniz gerekirdi. Size egitim alirken ögretmediler mi? Avrupada neden, petrol yataklari yok.. Bu şunu gösteriyor.. Gelismis bütün medeniyetler Orta dogu ve Turkiye topraklari uzerinde yasandi. Avrupada yasamis dogmus peygamber gösterin. Dunya degisim yasamadan önceki medeniyetler nerede yasandi? Biraz arastirmaci olun LUTFEN. Ayrica, hitap seklinize dikkat edin.. Saygiyi elden birakmamanizi Tavsiye ederim. ADAM diye hitap edilmez, ismim var.. Hemde bir bayanim ,koplo teorisininde anlamini arastirin..

Delinin Aköz 6 yıl

Kabahat sizde degil, kabahat bendeki buraya yorum yaptim.

Delinin Aköz 6 yıl

Sevgili Deli. İsminiz yerine, size adam dediğim için beni bağışlayın. Son olarak, Deli Hanım, petrol yatakları insanlar daha dünyada yokken vardı. Neozoik zamanda oluşmuştur. Daha Atlas Okyanusu yeni oluşuyordu. Üzgünüm Deli Hanım, ama teoriniz sizin kadar kırılgan.

Koralp Uludogan 6 yıl

Biraz araştırın,okuyun,edin de ondan sonra bir fikir sahibi olun. Nerden çıkıyor bu fikirler böyle bir gece rüyanızda falan mı görüyorsunuz ben anlamıyorum.

Sibel Babuş 6 yıl