Nasıl bir dövme makinesi almalıyım? dövme yapmaya yeni başlayacağım

Merhaba arkadaşlar. Dövme yapmaya başlayacağım ancak nereden ve nasıl bir makina almalıyım bilemiyorum. Set halind satılanlar var ama ne derece kalitelidir onu da bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Sevgiler

com-hacdlpiopoe9glil56dp.jpg
Ç
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
8
8 CEVAP

Bir arkadaşım gold arrow ya da golden arrow diye bir yerden aldığından bahsetmişti ismi yanlış hatırlıyor olabilirim

C

onlar baya pahalılar ve rdragon fly larda başlangıç için alınmayacak makineler

Kadri Köken 6 yıl

Jaguar tattoo ya da bakabilir. Setleri makul çokta kötü değil şahsen kendim de oradan almıştım 1 sene önce. Makinası hala çatır çatır iş görüyor 1 kez arıza görmüş değil..

Yasin Sekin 6 yıl

Yasin Sekin çalışmalar nasıl peki? Setler her yerde aynı gibi ama farkları anlayamıyorum.

Çiğdem Kımrızgil 6 yıl

Sen nasıl çalışmak istiyorsun ilk etapta önemli olan o örn. Çizgisel mi gölgesel mi başlamak. Liner ve shader farklıdır saniyede olan vuruş hızları vs. Fark yapar.

Yasin Sekin 6 yıl

Setleri kendin de dizdirebilirsin ayrıca. telefon ile irtibata geçerek dersin ki işte ben şu setteki şu parçayı istemiyorum onun yerine bana bundan koyabilirsiniz gibi. Set pek tavsiye etmem kendin bi set oluşturarak irtibata geçersen daha sağlıklı olacaktır.

Yasin Sekin 6 yıl

Yasin Sekin ben çizgisel çalışmayı düşünüyorum gölgeye girmeyeceğim. Jaguar tattoo gittigidiyorda var bir set ama nasıldır https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/2-makineli-dovme-seti-ful-eksiksiz-amerikan-phoenixy-tattoo-305018113

Çiğdem Kımrızgil 6 yıl

Sadece öğrenmek amaçlı alıyorsanız eğer alabilirsiniz suni deriler muz kabukları vb. Şeylerde çalışma yapılabilmesi için. İnsan derisinde çalışma yapacaksanız eğer çok kullanışlı olmayacaktır. 2 ad. Makinalı 200 TL para bile değil diyebilirim. (Makinasına göre parası mevcut)

Yasin Sekin 6 yıl