Nasıl kitap okuma alışkanlığı edindim? (kitap kurtlarından)

Merhaba, arkadaşlar herkezin bir kitap okuma hikayesi vardır kitap okuma hikayesinin nasıl başladığı, kitap okumayı nasıl sevdiği bilmiyorum ama ben anlatıyım sonuna kadar okuyun sonra siz anlatın.

Ben kitap okumayı sevmezdim sonra okuldaki hoca kitap alın dedi bende gittim aldım sınıfta tek alan bendim. Ardından kitapçıya gittim ve kitapların özetine baktım. Hiçbirini sevmedim, sonra tam kitapçıdan çıkınca bu kitap takıldı gözüme. Daha özetini okumamış olmama rağmen kitap hoşuma gitmişti. Aldım ve kitap böyle fantastik vampirli aşk vardı genellikle güzel bir kitaptı. O günden bu güne kitap okumayı seviyorum. Şimdi siz anlatın bakalım nasıl başladı kitap sevdanız

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

kitap okuma sevdam kardeşimden bana bulaştı. Ortaokul ve lise döneminde kitap okumaya çalışıyordu. Üniversite, çalışma hayatı ve evlilik derken biraz kitap okumaya ara verdim. Çalıştığım iş yeri kapandığı için kendimi bir anda bi boşlukta hissettim. O arada kardeşimin kitaplığından kitaplardan okumaya başladım. Kardeşim de destek oldu. Kardeşim de abla bi kitabı oku çok seversin dedi. Su anda ise sürekli kitap okumak için zaman yaratıyorum kendime. Ve en büyük pişmanlığım da neden kitap okumaya ara verdim diye kendime kızıyorum.

S