Nasıl kitap okuma alışkanlığı edindim? (kitap kurtlarından)

Merhaba, arkadaşlar herkezin bir kitap okuma hikayesi vardır kitap okuma hikayesinin nasıl başladığı, kitap okumayı nasıl sevdiği bilmiyorum ama ben anlatıyım sonuna kadar okuyun sonra siz anlatın.

Ben kitap okumayı sevmezdim sonra okuldaki hoca kitap alın dedi bende gittim aldım sınıfta tek alan bendim. Ardından kitapçıya gittim ve kitapların özetine baktım. Hiçbirini sevmedim, sonra tam kitapçıdan çıkınca bu kitap takıldı gözüme. Daha özetini okumamış olmama rağmen kitap hoşuma gitmişti. Aldım ve kitap böyle fantastik vampirli aşk vardı genellikle güzel bir kitaptı. O günden bu güne kitap okumayı seviyorum. Şimdi siz anlatın bakalım nasıl başladı kitap sevdanız

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

Benimki ilkokul 2 de köyden ilçeye taşınmamizla başladı. Konuşmalarım arkadaşlara garip geliyordu. Bazı dediklerimi de anlamıyorlardı ve öğretmene söylüyorlardı ) Derslerde başarılı olduğum ortaya çıkınca ve de müzik dersinde "bir yiğit gurbete gitse" türküsünü tutturunca biraz ilgi odağı oldum. O havayla gezerken sınıf kütüphanesi ilgimi çekti, ilk defa ders harici kitap görmüştüm. Dolapta ne kadar kitap varsa okumuştum ama sıkıntı Kemalettin Tuğcu ağırlıklı olmasindaydi ))

İ

))

Glbyz Deni 5 yıl

Anlıyorum...

Önder Hat 5 yıl

Tam öyle değil ama )

İrfan Yüzsüren 5 yıl

Nasıl?

Önder Hat 5 yıl

Dil konusuysa benim ki köylülükten, ben anlamamışta olabilirim .

İrfan Yüzsüren 5 yıl

Ben Kemalettin Tuğcu için yazdım.

Önder Hat 5 yıl

Pardon, dilimin anlaşılmaması ile ilgili olduğunu düşündüm. Okul kütüphanelerinde en çok bulunan kitaplardı Tuğcu'nun kitapları, en azından buralarda öyleydi.

İrfan Yüzsüren 5 yıl