Neden İngilizceyi öğrenemiyorum?

Neden İngilizceyi öğrenemiyoruz acaba...?
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
45
45 CEVAP

Alakası yok. İnsan kendisi dahi öğrenebilir. Günde 8 saat haftalarca podcast dinlediğimi oyun videoları izlediğim hatırlarım. Okuldaki eğitim tabiki bok gibiydi. Ancak hocalar şöyle bıdı bıdı diye ağlamanın hiç kimseye faydası olmaz dostlar.

E

Yanılıyorsun. Karşısında ki öğrenci ile iletişimi ve eğitim becerisi güçlü olan bir öğretici ile onu beceremeyen yada maaşımı alayım derdinde ki öğretici arasında dağlar kadar fark var.

Dean Subulan 6 yıl

Kişi kendi öğrenmek istese de o dediğin oyunlar (FRP&RPG etc.) filmler ve ingilizce altyazılı izlemek ancak kelime öğrenme kapasitesini geliştirir. Grammer için ciddi anlamda izahı ve öğretimi güçlü bir öğretici şart.

Dean Subulan 6 yıl

Grammar içinde öğrenici yine kendi çabalarıyla çok rahat bir şekilde öğrenebilir. Konu İngilizce yahu. İngilizce. Sınırsız kaynağa çok kolay şekilde ulaşabileceğiniz bir dil. Öğretici yardımına dahi ihtiyaç duymayacağınız bir dil açıkçası. Bu konuda bende sana katılmıyorum sevgili Dean Subulan

Erkan Birçek 6 yıl

Demek istediğim belli bir yere kadar ilerleyebilirsin. Karşılıklı eğitim şart bir müddet sonra. Kişiler kendini eğitebilir evet, belli bir sevieye kadar bende öyle yaptım. Fakat internet ortamı çok sesli bir ortam olduğundan insanın kafasını karıştırmaya da müsait. O yüzden yüz yüze detaylı bir eğitim şart. Lakin sanırım kendi başına ingilizce öğrendim diyen insanlar cidden ingilizceyi öğrendiğini sanıyor da olabilir. Bence bu çok yanlış bir yaklaşım. En önemli şey ise ingilizce de konuşma dır. Konuşmalı ders veren eğitimler diğerlerinden daha önemlidir.

Dean Subulan 6 yıl