Neden insanlar macos bilgisayarlara para veriyor linux bilgisayarlar yerine?

Hep aklımı kurcalayan bir soru insanlar macos bilgisayara neden para veriyor? Yani linuxun bir dağıtımında ne yapılamıyor ki macos bilgisayara para veriliyor ?

Klasik gelecek cevapları şöyledir diye düşünüyorum

-Adobe programları çalışıyor render süresi kısa
- Kendi donanımıyla gayet performanslı

bana bundan fazlası lazım yani neden ?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

Kimin neyi, neden kullandığını boşverin arkadaşlar.
Sana da 50.000$ değerinde proje gelirse hemen MAC al ve projeni başka bir şeye güvenme. Kusursuz olmanın bedelini alıyorsalar haklılar.

H

Dell XPS iyidir.

Kaan Dabanca 6 yıl

Ben de PC tarafında stabil olarak Thinkpad kullanıyorum. Ancak markaların kendilerine özel serileri illa ki var. Ancak MAC farklı onun farkını zaman gösteriyor.

Harun Kızılgöl 6 yıl

Lenovayı en son uzay istasyonunda görmüştüm.

Kaan Dabanca 6 yıl

Kaan Dabanca Ben t410 kullanıyorum ve normal olmayan şartlar altında kullanıyorum onu özel kılan özellikleri tarafımdan test edilmiştir.

Harun Kızılgöl 6 yıl

Lenova, Çine geçtiğinden beri sürücülerinde çıkan bir tür malware ve trojandan dolayı, Linux yüklemek en doğru seçim olurdu. Yoksa kimse yıllarca hazırladığı projeyi, Çinde çinli bir firmanın standında görmek istemez.

Kaan Dabanca 6 yıl

Kaan Dabanca bu dünya(teknoloji) kendi içinde bir atmosfere sahip. Zaten çok özel bir iş yapıyorsan özel insansındır özel bir donanım kullanırsın. Ama Lenovo-IBM denklemi keskin çizgidir. Piyasada teknoloji marketlerindeki ürünlerin hepsini genelleyerek söylüyorum alınmaz ! IBM serileri gerçekten tinkpad serileri çok özel eski bulduğum zaman hemen alırım vardır x31 felan eline geçerse al incele derim.

Harun Kızılgöl 6 yıl

Biliyorum kullandım. Şuan gözdem XPS bir tek onu kullanmak nasip olmadı.

Kaan Dabanca 6 yıl

XPS değil ama latituded630 kullandım. özellikle seri port çıkışı ile çok iş yaptım. özel makinalar ama vazgeçilmez değiller

Harun Kızılgöl 6 yıl

Seriport olmazsa olmazlarda ama artık herhangi bir dizüstünde bulmak zor. Olan var mı?

Kaan Dabanca 6 yıl

ancak PGA cihazlarda var Siemens | Fujitsu bir kaç seri var

Harun Kızılgöl 6 yıl