Neden insanlar macos bilgisayarlara para veriyor linux bilgisayarlar yerine?

Hep aklımı kurcalayan bir soru insanlar macos bilgisayara neden para veriyor? Yani linuxun bir dağıtımında ne yapılamıyor ki macos bilgisayara para veriliyor ?

Klasik gelecek cevapları şöyledir diye düşünüyorum

-Adobe programları çalışıyor render süresi kısa
- Kendi donanımıyla gayet performanslı

bana bundan fazlası lazım yani neden ?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

Sevgili Yücel Sagınc daha fazlasına gerek yok! Para kazanmak için kısa sürede iş çıkartman gerekiyor. Elde yine sadece Adobe ürünleri var. Sistemi dengeli ve uzun süre kullanabileceğin tüm parçaları bir biriyle uyumlu sadece Mac var. 80'lerden beri kullanırım bu mereti. Örneğin şimdi iş için kullandığım makineye son 5 senedir hiç el sürmedim. Günlerce hiç kapatmandan her türlü grafik işlemi yaparım. Yan masamdaki yeni PC'de ki i7 fllan filan... Kasılır kalır! Ama eve giderim Ubuntu'ya geçerim. Bir de hava atmak için statü göstergesi olsun diye Apple ürünleri alanlar var onlar sosyologların konusu! Özetle: Mac ile grafik dünyasında (ve ilintili sektörlerde) para kazanılır.

M

hocam bir sürü yorum var ancak sizin yorum dışında sadece 1 veya 2 tane mantıklı yorum var, insanlar neye ihtiyacı varsa onu kullanmak yerine fanboyluk yapıyor, neden mac os sorusuna verilecek en basit cevap, "-çalışması gerektiği gibi çalışıyor" demek ha windowscular veya linuxcular veya applecılar diye gruplaştırmamak lazım ama bu fanboylar gerçekten can sıkıyor. Yorumunz gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler.

Ömer Tüsüs 6 yıl