Odaya soyulmamış soğan koyunca ne olur?

Odaya Soyulmamış Soğan Koyduğunda

Soğanın bu etkisini biliyor musunuz?

Bir ailenin yaşadıkları soğanın önemini gözler önüne seriyor.

“1919 yılında, dünyada 40 milyon kişi ‘grip’ten öldüğünde, bir doktor birçok çiftçiyi griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder. Birçok çiftçi ve ailesi grip kapmıştır ve birçoğu ölürler. Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır. Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farklı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya, bir tabak içine ‘soyulmamış’ bir ‘soğan’ koyduklarını söyler.

Doktor buna inanamaz ve bu ‘soğan’lardan birini alarak laboratuvarda mikroskop altına koyarak inceler ve ‘soğan’ın içinde ‘grip’ virüsünü görür. Soğan’ açıkça ‘grip’ bakterisini absorbe etmiş (içine çekmiş) ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır. Bu öyküden alınacak ders, bir miktar ‘soğan’ almanız ve evinizin çevresinde bir yerlere yerleştirmenizdir. Ne olduğunu görmek için onu deneyin.”

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Kac gündür ev soğan kokuyor sormayın. Küçük kızım grip geciriyor, ben de 2 gundur şifayı kaptim. Bugun ilk defa burnum koku aldi ama almaz olaydı o kadar havalandiriyorum yine de sogan kokuyor her yer Biri evime gelse kaçacak

S

Şifa niyetine şifa niyetine selmaa

Emel Sadioğlu 5 yıl