Ölmek için yalvarıyorum

Hergün güne başlarken umarım bugün "ölürüm" diye kendi kendime mırıldanıyorum hatta ölen insanları/hayvanları görünce keşke onun yerinde olsam diyorum. Bunun bir çok sebebi var hepsini saymak ile uğraşamam.

-Sizde de böyle oluyor mu?

T
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Oo tek ben mi düştüm bu b*k çukurunun içine

T

Evet pisikoloğa görünebilirsin.

Sonay Solayak 5 yıl

Senin gibi düşünen bir dost bulursan intihara kadar yolu var

Sonay Solayak 5 yıl

Hocam yıllardır bu düşünce bende var. En iyi zamanlarımda bile vardı, intihar konusuna gelirsek, birisini bulmayı geç elime bir neden geçse bile direk yaparım

Teoman Mürteze 5 yıl

Dediğim gibi pisikoloğa görünmen gerekiyor o bilim boşuna yok bu düşüncenin sebebi çok farklı sebepler çıkabilir hemde hiç ummadığın şeyler. Pisikoloji boş iş deme en yakin tarihte git.

Sonay Solayak 5 yıl

Maddi yönden kendimi toplayayım giderim hocam. Şuanlık öyle şansım yok

Teoman Mürteze 5 yıl

Devlet'de bedava değilmi ya

Sonay Solayak 5 yıl

Ssk'm yoğ ki

Teoman Mürteze 5 yıl

Bazı ağrılar vardır hiç geçmez bu ağrılar ile yaşamaya alışırsan hayat kaliten nekadar düşerse düşsün sen ağrıya alıştığın için herkes o ağrıyı çekiyor gibi hissedersin bir süre sonra o ağrıyla yaşamaya alıştığını bile unutursun ama hep ağrımaya devam eder. Bir gün o ağrı geçtiğinde seni nekadar rahatsız ettiğini anlarsın aslında.

Sonay Solayak 5 yıl

Mesela buna örnek kafa ütüleyen iş makinesini veya elektirikli süpürgenin bir anda kapanması gibi. Psikolojidfe aynı etkiyi yapar.

Sonay Solayak 5 yıl