Ölünce ne olacağız?

Her inanıştan olan arkadaşlar görüşlerini, düşüncelerini, hatta varsa kendi teorilerini yazabilirlermi acaba sizce ölünce ne olucaz???

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
74
74 CEVAP

bu arada bu inanışların hiç biri yüzde yüz inandığım şeyler değil bende tam bir net düşünceye varmış cevap bulmuş değilim var oluşu ve davamliligi yok oluşu sorguladığım şeyler yani hep beraber düşünüyoruz

F

Fizikle ne kadar bağlılığınız var bilmiyorum vaar oluş ve Yok oluş kavramlarının içini biz insanların doldurabileceğini düşenemiyorum ve öyle inanıyorum. Çünkü astroniminde fiziğinde sanal Evren'inde tıkanıp söz söyleyemedikleri yerler var. Ünlü fizikçi Max Planck'a göre fizik ile Tanrı'yı ayıramazsınız der. Fiziğin bittiği yerde Tanrı başlar der. Ve şu sözünü Albert'de destekliyor gerçek bir fizikçi Tanrı'yı inkar etmez.

Eren Nacaroğlu 5 yıl

bende Tanrıya inanıyorum fizik bilim ve Tanrı hepsi birbirinden ayrılamaz bence

Fatoş Duran 5 yıl

Ben bir müslümanım çünkü yaradılışı ve ve son buluşu ne Zebur ne Tevrat nede incilde buldum ve tatminde olmadım ama kuran gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum. Fıtrarımızda birşeye inanmak var ne olursa olsun hiçbirşeye inanmamakta birşeye inanmaktır.

Eren Nacaroğlu 5 yıl