Ölünce ne olacağız?

Her inanıştan olan arkadaşlar görüşlerini, düşüncelerini, hatta varsa kendi teorilerini yazabilirlermi acaba sizce ölünce ne olucaz???

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
74
74 CEVAP

Kuranda var cevabı

Ö

İnanışa göre değişiyor ömür

Eren Nacaroğlu 5 yıl

Değişmiyor sonuçta 1 tane gerçek var. Ama biz onu bilemiyoruz.

Ömür Limanoğlu 5 yıl

Kesinlikle tek bir gerçek var. Sorun onu idrak etmekte o yüzden sadece bize düşün vicdan inancımıza kalıyor, islam akıl dini değildir sadece inanç dinidir. Aklın kabul etmediği bir çek terim vardır islamda

Eren Nacaroğlu 5 yıl

Senin nefsinle olan savaşın beni ilgilendirmiyor.benim aklımın kabul etmediği hiç bir terim yok islamda. Birazda akılla alakalı tabi bu durum. Herkesin aklı bir deyil sinuçta. Buraya senle bunu tartışmayada gelmedim. O yüzden benim inancım islama sataşma ki insanlıktan çıkmayalım.

Ömür Limanoğlu 5 yıl

gerçek tek ise gerçeği açıklayın hiç bir sey apaçık verilmemiş oyuzden fikir görüş alışverisi yapıyoruz

Fatoş Duran 5 yıl

Bizler burda tartışmıyoruz kimseninde dinini sorgulamıyoruz. Konu ruh ve beden, ömür

Eren Nacaroğlu 5 yıl

Bana islamda ruh terimimi anlatırmısın çok bilgili kardeşim ama bulamıcaksın çünkü yasaklı bir konu

Eren Nacaroğlu 5 yıl

Bizim ölümden sonraki bilgilerimiz din kitaplarından öğrendiğimiz kadar. Sonuçta bilimde bu konuda açıklamalar yapıyor. Bunu biliyoruz çürüyeceğiz azot döngüsüne katılıp yeni canlılar oluşturacağız. Bu bilimin gerçeği. Dinde bize ölümden sonra yeniden dirilmeyi söyler. Ama biz asla gerçeği bilemeyiz. Bunu ölünce öğreneceğiz. eren sana cevap vermicem. Sorunun cevabını çok iyi biliyorsun. Senin gibiler le çok karşılaştım zamanıma yazık olur.

Ömür Limanoğlu 5 yıl

ömür dinimi bile bilmiyorsun daha, benim gibiler bu tarz gruplarda gerçekleri ortaya koymaya çalışanlardır. En azından ben öyleyim. Eğer islamdan konuşulucaksa ben daha fazla delil getirebilirim buradaki konun amacı sadece ruh terimindeki fikirleri aydınlatmak, ben ruh konusunun tartışılamayacağına inanıyorum. Çünkü inancım bunu sölüyor kardeşim ama konun doğrusunu anlatmak için bir çok görüşü ortaya koymak gerekir

Eren Nacaroğlu 5 yıl