Online alışveriş yaptım fakat ürün gelmedi, paramı nasıl geri alırım?

Hayatımda ilk defa makyaj malzemesi için online alışveriş yaptım. Deneyimsizlikten hangi siteden alacağımı da bilemedim, gittim http://makyajshop.com/ diye bir siteden 120 TL civarı alışveriş yaptım.

Siparişi vereli yaklaşık 1 hafta oldu, ürünler kargolanmadı. Müşteri hizmetlerine asla ulaşılmıyor. İyice kıllanınca sosyal medya hesaplarına baktım, 1-2 yıldır aktif değil.

Yaptık bir kafasızlık. Siz de sakın bu siteyi kullanmayın. Galiba dolandırıldım baya bildiğin. Şimdi ne yapmalıyım sizce? Para çoktan gitti kredi kartından.

Bir ayda başıma gelmedik kalmadı. Help!

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

İnternetten alışveriş yapmadan önce google'dan o siteyi biraz araştırmak insanı kazıklanmaktan kurtarıyor beni kurtardı mesela

S

Ya ben normalde hep internetten alışveriş yapıyorum. Her türlü araştırmayı yaparım. Bunca yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadan en ucuza en güzel hizmeti aldım hep ama bu kez konu makyaj malzemesi olunca "ya neticede kapalı, kapaklı ürün nerden alsam aynı kalite" gibi yaklaşıp hiç düşünmeden 2 dkda yaptım işlemi. Bir anlık boşluğuma geldi yani.

Gamze Küçükyavuz 6 yıl

Ne oluyorsa o bi anlık boşlukta oluyor ilk defa kazıklanmaktan paçayı kurtuldum kendim için mutlu senin için üzgünüm..

Serkan Tuğyan 6 yıl

Ben hep şey derdim hani insanlar da ne saf ya, nasıl bu kadar dolandırılıyorlar falan adasfg Ama olabiliyormuş

Gamze Küçükyavuz 6 yıl

Bu sana ders olsun bi daha ki ne daha uyanık ol yinede ucuz atlatmışsın ben 5 yıl önce 600 lira dolandırıldım baya akıllandım

Serkan Tuğyan 6 yıl

600 TL 5 yıl önce hakikaten üzmüştür, geçmiş olsun.

Gamze Küçükyavuz 6 yıl

Meşhur cep telefonu olaylarının magdurlarından biriyim

Serkan Tuğyan 6 yıl