Online alışveriş yaptım fakat ürün gelmedi, paramı nasıl geri alırım?

Hayatımda ilk defa makyaj malzemesi için online alışveriş yaptım. Deneyimsizlikten hangi siteden alacağımı da bilemedim, gittim http://makyajshop.com/ diye bir siteden 120 TL civarı alışveriş yaptım.

Siparişi vereli yaklaşık 1 hafta oldu, ürünler kargolanmadı. Müşteri hizmetlerine asla ulaşılmıyor. İyice kıllanınca sosyal medya hesaplarına baktım, 1-2 yıldır aktif değil.

Yaptık bir kafasızlık. Siz de sakın bu siteyi kullanmayın. Galiba dolandırıldım baya bildiğin. Şimdi ne yapmalıyım sizce? Para çoktan gitti kredi kartından.

Bir ayda başıma gelmedik kalmadı. Help!

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Hem suçlu hem güçlü çıktılar!
facebook sayfası ile aramızda geçen yazışmaya bakın:

Merhaba
sitenizden sipariş verdim. Bir hafta oldu hala kargolanmadı. Çağrı merkezine ulaşılmıyor hiçbir şekilde. Dönüş yaparsanız sevinirim.

Merhabalar,
http://Makyajshop.com/ şuan el değiştiriyor, bu işlemler tamamlandığında en kısa sürede mağduriyetiniz giderilecek ve ürünleriniz gönderilecektir.
Sevgiler,
Makyaj Shop

Bu işlemler ne zaman tamamlanacak peki? Ben bir hafta, on günden beri bekliyorum hiç kimseye ulaşamıyorum. Madem böyle bir şey var siteden belirtebilirsiniz, sipariş verme durumunun bir süre önüne geçebilirsiniz? Bir facebook mesajına inanıp haftalarca paramın içeride kalmasına ve ürünlerimin gelmemesine göz yummamı nasıl beklersiniz? Yarın bankadan chargeback talebinde bulunacak ayrıca site hakkında bir dilekçe verip şikayetçi olacaktım. Neticede herkes aynı sıkıntıyı yaşayabilir benim gibi. Madem kullanılmıyor site kapatılmalı diye düşünüyordum. Neticede size gönderdiğimiz para belli bir hesaba ve isme geliyor. Bunu kolayca takip edebilir gerekli makamlar. Demem o ki ya bana ciddi bir taahhütte bulunun en geç Cumartesi-Pazartesi kargoya verilecektir diye ya da yarın bu dediklerimi uygulayacağım. Kimseyi vermediğiniz hizmet için ücretlendirmeye hakkınız yok.
En azından ücret iadesi yapabilirsiniz ivedi bir şekilde, bu hizmeti sağlayamıyorsanız

G