Online alışveriş yaptım fakat ürün gelmedi, paramı nasıl geri alırım?

Hayatımda ilk defa makyaj malzemesi için online alışveriş yaptım. Deneyimsizlikten hangi siteden alacağımı da bilemedim, gittim http://makyajshop.com/ diye bir siteden 120 TL civarı alışveriş yaptım.

Siparişi vereli yaklaşık 1 hafta oldu, ürünler kargolanmadı. Müşteri hizmetlerine asla ulaşılmıyor. İyice kıllanınca sosyal medya hesaplarına baktım, 1-2 yıldır aktif değil.

Yaptık bir kafasızlık. Siz de sakın bu siteyi kullanmayın. Galiba dolandırıldım baya bildiğin. Şimdi ne yapmalıyım sizce? Para çoktan gitti kredi kartından.

Bir ayda başıma gelmedik kalmadı. Help!

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Merhaba: 23/03/2018 tarihinde Doğuş Akademi Yayıncılık Ltd. Şti ne ait dijital444.com siteden fotoğraf makinesi karşılığında 10,188 TL'ye anlaştık. Ve  13 tl karğo. EFT (havale) yaptım parayı. Bana kargo ile 2 adet 1 kilo civarında siyah plastik kutu yollamışlar. 0530 498 56 56 bu numara: internette farklı isimlerde siteler açıp satış yapıyorlar Önce ürün bedelini (EFT) havale ile alıp sana kargo ile çok ucuz sahte ürün yolluyorlar.  ( İstediğin ürün değil )  Sonra şirketi arıyorsun.  Yetkilisi: Caner demirbaş 0530 498 56 56 depoda karışıklık olmuş gelen ürünü tekrar gönderin sizin ürününüzü gönderelim denilerek ürünü iade gönderiyorsun elinde delil kalmıyor. Parada gitti elinde ki delilde gitti. Sonra telefonlar engelleniyor iletişim kuramıyorsun.Dolandırılmışız.. Havale dekontunda açıklama kısmına ürün ismini yazmadığın zaman savcılık ve mahkeme seni haksız bulabiliyor. Özellikle açıklama kısmına sipariş verdiğiniz ürünü yazdırmıyorlar. Yanıltma ve vatandaşın parasını haksız yere alan bir şirket. Mahkemem devam ediyor. Benden aldıkları 10,188 TL paramı iade ederlerse şikayetimi çekebilirim. Mesajım:  Caner demirbaş   adlı beyefendiye…

Y