Pegasus'ta sırt çantamı kabine almadılar ne yapabilirim?

Arkadaşlar aylardır bu çantayla Pegasus firmasından uçağa binerim ve her seferinde de kabine alabiliyorum zaten bu yüzden kullanıyorum .
Ama bu sefer bu çantayı alamayacaklarını söylediler boyutu uygun değilmiş ısrarla söylememe rağmen çantamı aldılar şikayet edersiniz dediler şikayet etmek için arıyorum ulaşamıyorum aynı zamanda görüşmeler ücretli oluyor ve sadece gereksiz konuşuyorlar .
Bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

com-zvba8ltjzaq2bkw38z4g.jpg
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

normalde 60 lt nin boyutları kabin için fazla değil mi? Ben fazla biliyorum

K

Bu 50lt sanırım

Sin Hamit 6 yıl

Sin Hamit olabilir ama 60 lt kabin için uygun olmaması gerek zaten.

Kerem Atagören 6 yıl

Sin Hamit ki şimdi baktım 50 ninde sadece genişliği tutuyor diğer ölçüleri pegasus tan büyük gördüğüm kadarıylla. Biraz görevlinin insiyatifi bu işler cinslik yapacaksa yapıyorlar

Kerem Atagören 6 yıl

60lt ile ryanair'a bile bindim defalarca. Bu kadar katı olmalarını gerektircek nir şey yok

Şenay Buçan 6 yıl

Şenay Buçan ben binmenize bir şey demiyorum bende bindim ryan air e 60 lt ile ama full değildi bu tarz şirketler bu konularda saçma derecede katılar. Ben uruma karşı değilim sadece kurallardaki boyutları söyledim.

Kerem Atagören 6 yıl

Yok anladım söylediğiniz seyi benim de söylediğim şey şu yani daha önce defalarca bindik sonuçta o kadar da katı değiller. Şu an zorluk çıkarmaları saçma. Katılarsa hiç binmeyelim bilelim ki binilmiyor. Esnek tutulan kurallar insnı böyle zor duruma sokuyr

Şenay Buçan 6 yıl

Daha 2 gun once 2 farkli pegasus ucusu gercwklestirdim ayni cantayla hic sorun olmadi

Berna Nargül 6 yıl