Ps3 alırken nelere dikkat edilmeli?

Arkadaşlar merhaba, kardeşime ps3 almayı düşünüyorum ama alırken nelere dikkat edilmeli nelere bakılmalı bilmiyorum, internette detaylı bilgiye ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

com-azrje6skjlr6d47v0h7u.jpg
B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

500gb superslim modeli var bende. Letgo ve facebook gruplarına uzun süre bakındıktan sonra bir gruptan bulup aldım. Kırık değildi, ben de kırdırmadım. PS store'dan ucuza oyun bulabiliyorum. 500 GB olduğundan yer sıkıntısı olmuyor.

Y

Farklı hafıza kapasitelerine sahip 3 farklı model var. Ben yaklaşık 1.5 sene önce aldım o fiyatlara, tam da hatırlamıyorum.

Yasin Kavallıoğlu 6 yıl

Satmayı düşünmüyorum.

Yasin Kavallıoğlu 6 yıl

Letgo bana dandik bir yer gibi gelmişti. Fiyat fena değil sanki ama biraz daha ucuzuna bakılabilir. Şu andaki piyasadan pek haberim yok. Sahibinden'e de bak.

Yasin Kavallıoğlu 6 yıl

Letgodan malı görmeden para verme yüzyüze buluş tak çalıştır bi yerde öyle parayı ver

Yalçın Aydemiş 6 yıl

Kaç dolandırıldın

Yalçın Aydemiş 6 yıl

Arkadaşım geçen aylarda 12 bin dolandırıldı

Yalçın Aydemiş 6 yıl

100 lira dolandırılsam öper başıma koyarım neler var neler

Yalçın Aydemiş 6 yıl

Aynen Öyle işte deneyim oldu

Yalçın Aydemiş 6 yıl

Berkant Karana kardeş bildiğim kadarıyla yardımcı olayım makinayı alıyorsun parayı vermeden bir gün sende kalıyor sabahtan akşama kadar oyun oynuyorsun donma kasma veya kapanma oluyor mu ona bakıyorsun hafıza önemli min 500 gb al kardeşin oyun kaydedecek güncelleme şu bu derken hafıza da önemli kırılmış pes alırsan güncel kadroları yapmakta sıkıntı çekersin aklıma bunlar geliyor sorun olursa başka yazabilirsin

Ismail Başkak 6 yıl

Online oynarsın ps kardeşliği die birşey var sıkıntı şu şekilde olur güncelleme yapmazsan futbolcular hep aynı takım olur yeni transferler olmaz diğer oyunlarda sanmıyorum

Ismail Başkak 6 yıl