Rahman suresinin 45.ayeti ne diyor?

Rahman suresinin 45.ayeti ne diyor?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
65
65 CEVAP

Kereviz tohumunun kanserle mücadele etme özelliği vardır. İçerdiği “poliasetilenler” ve “phthalates” bileşenleri, aktif olarak tümörlerle mücadele etmesini sağlar. Bir büyük bardak suda 1 çay kaşığı kereviz otu kaynatılarak süzülür ve içilir. Bu şekilde vücudumuzu kansere yakalanma riskinden koruyabiliriz.
Kereviz tohumu kan basıncı düzeyini dengeler ve sağlıklı seviyede tutar. Bunun için kereviz tohumunu kaynatarak süzdükten sonra suyu içilebilir.
Kereviz tohumunun karaciğerde meydana gelen enfeksiyonlara karşı etkili olduğu söylenmektedir ama bu klinik araştırmaları ile ispatlanmamıştır.
Kereviz tohumu kolesterol düzeyini dengeler. Yüksek kolesterolden dolayı kalp de meydana gelebilecek problemlerin oluşmasına izin vermez.
Kereviz tohumu flavonoid, linoleik asit, kumarinlerin gibi çok farklı uçucu yağlar içermektedir. Bu yağlar ve bileşenenler yardımıyla birçok hastalığa iyi gelir.
Kereviz tohumu günlük olarak tüketildiğinde eklem ağrılarını hafifletir
Gut ve romatizma hastalıklarına şifa olabilir.
Kereviz tohumu rahimde meydana gelen hasarları giderebilir. Bunun yanında rahimdeki sorunlardan kaynaklanan kas spazmı problemlerini giderebilir.
Adet kramplarını giderebilir.
İdrar söktürücü özelliği vardır ve son derece yararlıdır. Bu özelliği sayesinde vücutta bulunan toksinleri dışarı atar.
Anti oksidan özelliği enfeksiyon hastalıklarına karşı bünyenin savunmasını geliştirir ve hastalıklara yakalanma riskini azaltır.

Y