Ruh çağırma gerçekten var mıdır?

Ruh cagirma olayinin gercekten ruhlarla bir ilişkisi varmidir... medyum denen kişilerin çagirip konuştuğu iddia ettikleri hakikatten ölmüş insan ruhumudur...
Ben inanmiyorum ya siz...

com-1dmuxdow1qrhqsvbovid.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Allahu Teala neden Kuran'da (mademki cinlere de indi bu din) hiç cinler için emir ve nehiylerden bahsetmiyor hep insanlara yönelik. Bu da ayrı bir konu.

C

Insanoğlunun iradesinde iman edip etmeme var bunu biliyor ve yaptığı ve yapmadığı konusunda başına ne geleceginide biliyor. Sonuç olarak cinlerde insanlarda Kainatın sahibi Yüce Allahc. C.'nün kullarıdır. Bu kitapta insana emredilen ayetler bi yandanda cinlerede emredilmiştir. Bunu anlamakta cinlerin meselesidir. Biz, Allah'a karşı olan kulluk görevlerimizle mükellefiz. O cinlerin sorunu inanıp inanmama konusu.

Mahmut Sewda 6 yıl

Kardeş bu senin tespitin galiba

Cahid Köseni 6 yıl

Mesele devlet her vatandaşa ayrı ayrı tebliğ göndermiyor bu suçtur cezası budur diye. Berk suç unsuru işlediğinde devlet onu gerektiği biçimde uyarıyor. Diğer vatandaşlarda aynısını yaparsa kendi başına aynısının geleceğini anlamış olması gerekiyor. Yank demek istiyorum ki cin yada insan, mesela ateşin yakıcı özelliğini anlamak için illa ki ateşe kolumuzu sokmak gerekmez. (araştırmalarımdaki tespitim)

Mahmut Sewda 6 yıl