Sigorta şirketine açtığım dava için kendim adli tıp raporu çıkartsam mahkeme kabul eder mi?

Merhaba.

trafik kazasına binaen trafik sigortasına maddi tazminat davası açacağım. Adli tıpın raporu gönderme süresi mahkemenin süresini ciddi etkiliyor. Hacettep adli tıp bireysel başvuruyu değerlendirip rapor veriyor, mahkeme sevki olmadan.

ben şimidi, hacettepeden adli tıp raporumu alıp dava mı açsam, mahkeme bu raporu kabul eder mi? Yoksa kendisi yeniden adli tıpa sevk eder mi?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
4
4 CEVAP

Sen gidip de hasar danisma sirketlerine bi vekalet ver hadi

A

hasar danışma şirketlerinin hukuki olarak yapabilecekleri bir şey yok. Hukuki bir durum ve ancak avukatlar vasıtasıyla halledilebilr.

Dexter Güllüada 6 yıl

İroniydi zaten o.

Alper İhtiyar 6 yıl

avukat mısınız?

Dexter Güllüada 6 yıl

öyle diyorlar.

Alper İhtiyar 6 yıl

lütfen baroları bu tür şirketlere karşı harekete geçirin. Akbaba gibi kazazedelerin başlarında bitip insanları haklarını yasal yoldan gasp ediyorlar.

Dexter Güllüada 6 yıl

Valla baroların başka işleri olsa gerek. Yıllardır diyoruz ama malesef.

Alper İhtiyar 6 yıl

meslek odası, meslek sahiplerinin haklarını savunmuyor. Bu aynı zamanda avukatlık haklarının ihlalidir. Baroların başka işleri varsa artık diyecek bir şey yok

Dexter Güllüada 6 yıl

İhlal zaten ona diyecek lafım yok. Ama vatandaşa müstehak. Alınamayacak meblağların vaatlerine kanıyorlar. O yüzden ben demiştim dedim çoğuna. Son pişmanlık fayda etmez, geçmiş olsun der işime bakarım.

Alper İhtiyar 6 yıl

hocam yıladır baroları en sıradan, onları ilginlendirmeyen konularda görüş bildirirken, mücadele ederken gördük. Asıl iş yapması gereken bir konu bu. Hem avukat hakları hem vatandaş hakları için. Yasal olarak insanların soyulmasına izin vermek ve aklınızı kullansaydınız demek, tarifi yok.

Dexter Güllüada 6 yıl