Su oksijen ve hidrojenden meydana gelmektedir bu iki yanıcı madde ateşin üstüne döküldüğünde neden ateşi söndürüyor?

Su, hem oksijen hem de hisrojenden meydana gelmektedir. Peki bu iki yanıcı madde, ateşin üstüne döküldüğünde neden onu daha çok yakacağına söndürüyor ?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Bilimi sorgulamaktan korkma.

O

Kardeş sen burda çok basit bir soru sorarak bir de kurduğun cümlelerle bilgi seviyeni açık ediyorsun ve bu lise düzeyinin altı bi seviye. Orhun bey de çok iyi bir şekilde anlatmış tepkimeleri ve elektron düzeylerini açıklayarak. Bilime senden çok daha yakın birisi, bu grupta senden üstün birisi. Ona böyle bilimi sorgulamaktan korkma gibi cümleler kullanıp kendini daha da komik duruma düşürme bence.

Görkem Kırkpınar 6 yıl

Bilgimin fazla olmadığının farkındaysanız ona göre davranın. Şu sitelerde bu sorulara cevaplar var diyorsunuz, belki ben o sitelerden haberdar değilim? Ne kadar basit bir soru da olsa ben bunu sorarken bunun farkında değildim ve arkadaşımızın birdenbire çıkıp hiç alakası olmayan bir yerde birine laf söyledim diye bunu bana söylemesi bilimden çok uzak. Sırf ben ona laf söyledim diye, başkasına laf etmeden önce sorduğun sorya bak demek istedi. Halbu ki hiç alakası bile yoktu benim söylediğimle. Gerisi bu grubun adalet anlayışına kalmıştır... Bu arada bilgi birikimi her şey değildir. Ben de elimden geldiğince araştırıp sorguluyorum. Kendisi çok şey öğrenmiş olabilir ama sorgulamayı bilmiyor ne yazık ki. Felsefik düşünemiyor.

Onur Etiz 6 yıl

Kardeşim google diye bir site var Felsefik düşünemiyor diyorsum da din felsefesi diye bir şey de var, yapan adama da laf ediyorsun anlamıyorum seni

Orkun Siye 6 yıl

Felsefe yapcak bi durum yok ki burda ateş işte su döküyon sönüyo neyi zorluyonuz

Görkem Kırkpınar 6 yıl

Üstüme fazla geldiğinizin farkında mısınız ? İpim yok ki benim, bağlayasınız. Özgürce düşüncelerimi yazdım ve gayet güzel bir şekilde konuşmamız devam ediyordu. Keşke öyle kalsaydı. Ben zaten senin bilgilerin karşısında eğilirdim. Ama sen konuşmanın düzenini bozdun. Bundan sonra basit şeyler sormam. Her görüşe, her fikre açığım. Siz de öyle olun. Ve lütfen uyaracağınız şeyi de düzgünce uyarın. Ben anlarım zaten.

Onur Etiz 6 yıl