Sunexpress uçuşunda bavulum kırıldı, bilirkişi raporu istiyorlar

Merhaba arkadaşlar,
11 Kasım SunExpress uçuşumdan sonra sapasağlam uçağa verdiğim ve yeni aldığım bavulumun tekerinin içine göçerek kırıldığını fark ettim. Hemen hasar raporu oluşturdum eve dönünce de SunExpress'e mail attım. Daha yeni dönüş yaptılar. Şimdi benden bilirkişi raporu istiyorlar bavulun üreticisi, tedarikçisi, ya da distribütöründen olması gerekiyormuş. Bavulun markası BBS (kırılmaz bavul diye satın almıştım ilk kullanışımda kırıldı ya neyse) ben bu firmanın internet sitesindeki tüm iletişim adreslerine ve sosyal medya hesaplarına mesaj attım ama dönmüyorlar. Ben şimdi ne yapayım başına daha önce böyle bir şey gelen oldu mu? 150 liraya aldığım bavulu bir kere kullanabildim sadece. Ayrıca bavulun faturasını da bulamıyorum bir tavsiyesi olan var mı?

com-l920vcxihqqfbh3tir1w.jpg
D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Bilirkişi raporu dediği herhangii bir ayakkabı veya çanta tamircisine gidip dilekçeye bu çanta tamir edilemez yazdırıp kaşeletmeniz

Genelde bu yeterli oluyor

M

Ben de öyle sandım ama sorduğumda şunu yazdılar; "Bilirkişi raporu", hasar gören valizinizin onarım masraf fişi veya değerini gösteren belge. Raporun, bavul markanızın üretici, tedarikçi ya da distribütörü tarafından hazırlanmış olması önem arz etmektedir. Bilir kişi raporunun valizinizin marka, model, valizin yaşı ve piyasa değerini belirtmesi gerekmektedir.

Devrim Bulak 6 yıl

Önem arz etmektedir diyor ama yok ben farklı şehirdeyim bir de onla mi uğraşacağım de. Alttan alma

Muhammed Karabalta 6 yıl

Yazdım bir de böyle deneyeyim umarım yardımcı olurlar.

Devrim Bulak 6 yıl