Suudi Arabistan'da hacı olmak için kesilen kurban neden toprağa gömülür?

Suudi Arabistan'da 10 milyon kişi hacı olmak için bugün son görev olarak kurban kestiler de o eti neden toprağa gömüyorlar hemen komşu ülke Somali'de insanlar açlıktan ot ve böcek tüketiyorlar yazık değil mi ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
22
22 CEVAP

Bu yorumum biraz subjektif olacak bana göre islam aleminin en büyük fitnesi Suudi Arabistandır bugünlerde Türkiye'yi terörist ülke ilan etmek için İsrail ve bazı Körfez ülkeleriyle işbirliği yapmış bunu şunun için diyorum o kadar alçak bir yönetim var ki orda işi gücü Müslümanlarla uğraşmak ve islamın imajını dünyada en korkunç yapmak için çalışıyorlar adamlar saltanat için hem müslümanlara hem islama zarar veriyorlar işidin el kaidenin finansörü bu alçak yönetimdir ve bunlar yüzünden Yemen'de de insanlar açlıktan ölüyorlar kralın her ülkede Saray'ları ve lüks yat ve otel arabaları var ABD bankalarında 1 trilyon doları var daha bir çok şey var yazmak istemiyorum bi de namaz kılmayana hemen kendi ülkesinde ceza uyguluyorlar halbuki hak hukuk adalet tanımaz bunlar

A

Bu konuda sizinle hemfikirim. Benim kabul etmediğim durum, islam dini ile islam ülkelerinin abd köleleri işbirlikçi liderlerinin yaptıklarının aynı kefeye konması. Gerçek islam israfı, sömürüyü, adam kayırmayı, rüşveti, yolsuzluğu, hırsızlığı ve adaletsizliği reddeder. Bu alçak liderlerde bu eylemlerin tamamı mevcut. Dolayısıyla istedikleri kadar müslüman olduklarını iddia etsinler. İddiadan öteye geçemezler. Allah onlardan böyle bir müslümanlığı kabul etmez. İslam dini hükümleri çok açıktır. İslam asla ama asla bu eylemlere müsamaha göstermez.

Yusuf Parlayan 6 yıl

Gerçek islama göre o soytarı kralı alaşağı etmek lazım

Ali Altınarda 6 yıl

Kesinlikle

Yusuf Parlayan 6 yıl

Ama gücümüz yetmiyor

Yusuf Parlayan 6 yıl