Tek dünya devleti sizce nasıl olurdu?

TEK DÜNYA DEVLETİ

* Büyük İsrail Devleti'ni kurmak için düğmeye bastılar, 14 Temmuz'da Eiffel Kulesi'nden dumanlar yükseldi, ters meşale oluşturarak Sion yıldızının ilk piramidi ortaya çıkartıldı, diğer boyutun kapısı açıldı, 16 Temmuz'da Aspire Kulesi'nde Türk bayrağı gösterildi, düz meşale oluşturarak Sion yıldızının ikinci piramidi ortaya çıkartıldı, bu boyutun kapısı açıldı, özellikle bu tarihlerden itibaren, boyut kapısını açmak için, olayları 2'li yapıyorlar.

"Tek Dünya Devleti" diktatörlüğünü içeren "Yeni Dünya Düzeni" planına karşı gelen tüm devlet adamları ve liderleri yok ettikleri ortadadır. Bu derin gücün karşısına bir güçle çıkılmadığı sürece en geç 2025 yılında tüm dünya acımasız bir diktatörlüğün karanlığına gömülecektir.
Rothschild Hanedanlığı
Para, Güç ve İktidarın Sırları
Dr John Coleman, sayfa 184

Machiavelli: "Hükümdar, halkı öyle korkutmalıdır ki, sevilmese bile nefret de uyandırmasın. Güç hırsı yüzünden sürekli suç işlese de, toplum tarafından yüceltilir. İnsanları az değil çok incitmelidir, böylece karşı çıkmayı akıllarına bile getiremesinler. İktidara giden yolda herşey denenebilir."
Tek Dünya Devleti Diktatörlüğü'nün felsefi temelini atmıştır.

com-k9mflpf026py9oy8w24f.jpg
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Gönderi de soru ya yer verilmemiş. Soruyu ben sorayım.

Tek dünya devleti sizce nasıl olurdu?

M

Olurdu demeyelim benim açımdan benim fikrim. Paul warburg bi sözü Kim ne derse desin yakin gelecekte tek dünya devleri kurulacaktir. Tek sorun bunun uzlaşmaylami yoksa işgallemi olacagidir. Elit zenginlerin dünya insanları kolelestirmek kontrol ettirmektir etrafımıza bakarsak Savaş yoksulluk kriz. Teknoloji ilerledikce ilerliyor kimin bileği bükülmü meydanı. Illimunati bu güce sahip.

Ömer Turkuaz 6 yıl

Dinler tarihine göre hep insanlık bozulduğunda bir peygamber gönderildi. Kur'an'a göre de Hz. Muhammed (sav) son peygamber olduğuna göre insanlık bozulursa bu kıyamet demek olur.

Yücel Kayatepe 6 yıl

İslam üzere olsa güzel olurdu. Aksi durumda hepten cehennemi boylardık.

Selim Fhmy 6 yıl

Yücel Kayatepe ben buna degirmedim konuyu Dinler için hemen söz etmedim doğru haklısın Son peygamber'imiz Hz. Muhammed (s.â.v) benim demek istediğim yeni bir insan Adolf hitler ortaya çıkması söz konusu Insan zekası niyetimiz dünyanın arka perdesi her ülkenin başkanları ilerleyen teknoloji lerin bizim ülkenin diğer ülkede göre farkımız siz ne biliyorsunuz bu konu hakkinda bildiğinizi paylaşın. Bazı insanlara çok tuhaf geliyor paylaştığım mesela yada başka Konu olsun okadar tuhaflasmissiz ki ifadelerim kifayetsiz kalıyor.

Ömer Turkuaz 6 yıl

Anlatmak istediğim din konusu değil efendim dediğiniz boyutlarda bir diktatör ve tek devlet gibi bir durum söz konusu olursa bu islami tehlikeye sokacaktir ve bir kurtarıcı olmayacağı veya yeni bir din gelmeyeceği için sonuç kıyamet olacaktır demek istiyorum. Ömer Ak İpek

Yücel Kayatepe 6 yıl

Tek dünya düzeni. Uzun zamandır yazarım. Kimse ciddiye almadı. Yeni dünya düzeni 'nde paraya yer yok. Bildiğiniz bir ütopya çalışması olacak. Her kredi li sistemle yaşayacak. Tek merkez odaklı sistem. Bu dünya düzeni gerçekleşen e kadar. Şiddet yanlısi herkesi birbirlerine vurdurup bitirecek 'ler. Ayrıntılar ı 2007 ve 2008 yılın da youtube de yayınlanıyor du. Şu an esamesi dahi yok.

ömer Latik 6 yıl