Telefon hattı Türk Telekom olan var mı sizce geçiş yapmalı mıyım?

Merhaba. Turkcell faturam gitgide artıyor. Artık hiç memnun değilim, hattımı değiştirmek istiyorum.

Avea, Türk Telekom olmuş sanırım. Şimdi iki tarife buldum da "İnternetliye En Kral 10 GB Tarifesi" ve "Prime'la Tanış 10 GB" ismi, taahhütlü aylık ücreti 39 TL.

Ben Turkcell'de 6 gb için 60 TL veriyorum. Çoğunlukla da internet yetmiyor 90'a 100'e çıktığı oluyor.

Telefon hattı Türk Telekom olan var mı, memnun musunuz? Sizce geçiş yapmalı mıyım?

Bir de Vodafone'a baktım, Spotify'ın internet gitmeden kullanılabilmesi seçeneği falan da var, çok hoş gözüküyor ama zaten o red paketleri kafadan 49, 59 TL civarı. Varsa önerebileceğiniz 8-10 GB arası Vodafone paketi, lütfen onu da yazın.

Teşekkürler şimdiden

com-4dbnhhurkt892pz35jov.jpg
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
73
73 CEVAP

Hepsini kullandım zamanında vodafone faturasiz hatti kullaniyordum vodafonenin para hirsindan bıkıp usanmıştım 2 ayda bir eksi bakiye olayini sistem otomatik aciyor 0 a gelince durmasi gerekenen şey -6 tlye iniyordu merkezi arayip kapattiriyordum yine açıyordu vodafone bayisine gidip durumu anlattım eleman gülerek açarlar uğraşma boşuna dedi.. En sonunda usanıp aveaya geçtim avea köy tarzı yerlerde çok çekmiyor ama bu sorunmu bence degil.. Annemin hatti vodafoneydi fatura ödemesi yaparken gaflette bulunup vodafoneye geçtim tekrardan geçmez olaydım bukadar rezil bir firma yok başka yerde ilk ay gril tv adinda bi pakede uye yaptilar haberim olmadan ve bu parayi zorla odettiler şikayet var vs heryerden şikayetvettim tüketici mahkemesine gitmeden iş cozulmezdi lanet olsun dedim ugrasmadim 2. Ay vodafoneden mesaj geldi kimlik fotokopisi ve sozleşme yolda kaybolmuş bidaha gidip hatti aldigim yere sözleşme yapmam gerekiyomus başka vodafoneye gittim olmuyor ugrastim durdum en son hattimi kapattilar.. Zorla hallett annemin paket suresi bitti yeni pakete gecmek istiyo 1 haftada 10 u gecik vodafone bayisine gitti halledemiyolar paket tanimliyolar paket aktif olmuyor en sonunda annemi türktelekoma gecirdim fiyati cok iyi ara sira koye gittiginde cekmiyor ama gayet memnun en kisa surede bende turktelekoma geccem avea türk telekom oldugundan beri alt yapi calismalari hizlandi bir cok yerde cekim gucu yukseldi annemin hattini test ediyorum surekli çekim gücünde artış var.. Vodafoneye bulaşma onerenlerede kulak asma bu firmada para hirsi oldugu surece insanlarin daha çok basi agriycak benim pakette red tarifesi her ay 35 oduyordum birden fiyati 42 tlye cikti 1senedir kullaniyorum yıl başı geliyor eli kulağındadır yakinda zam gelir

E