Turkcell'den Vodafone'a geçmek istiyorum

Arkadaşlar 97'den beri Turkcelliyim ve artık bugün pes dedim vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Aranizda vodafone kullananlar varsa memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini nedenleriyle yazarsanız yarın akşama kadar karar vericem. Tesekkurler ..

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
79
79 CEVAP

Turkcell i savunmaya geçmeyeceğim. Evet kullanıyorum evet diğer operatörlere göre pahalı. Ama şunu da unutmamak lazım. Kalite her zaman pahalıdır. Turkcell izin verilse fiyatlarda düşüş yapabilir. Fakat haksız rekabet önleme adına alınmış bi dizin karar var. Kafasına göre fiyat belirlemeye gidemiyor. Bu yüzden eleştirmeden önce f/p ye bakmak lazım. Bugün Turkcell fiyatlar düşürse Türk Telekom anında batar. Birkaç yıla Vodafone alt yapıya yatırımı kesip ülkeyi terk eder. Yani rekabeti diri tutma adına mecburi bi yüksek fiyat skalası uygulanıyor.

C

Fiyat önemli değil, yıllardır kullandigim platinum paketini kaldırmışlar, bir üst platinum paketini almak zorunda bırakıyorlar. Ben o kadar dakika yada internet kullanmıyorum ki hatta bu paketimden bile artıyor. Neden bir üst paketi alayım ki dakikalarımı internetimi onlara bırakayım her ay saçmalık.

Kutlun Buray 6 yıl

Haklısınız aynısını bana da yaptılar. Turkcell in en kötü pazarlama stratejisi yeni gelene her türlü ayrıcalık var eskiyi sömürelim nasıl olsa o bizle kafası. Benimde aynı paketim birebir aynı paketim 6 lira fiyatla tekrar sunuldu. Sinirlendim Turkcell e facebook üzerinden mesaj attım, ertesi gün aradılar. Yok efendim faturalıya geçirelim felan filan derken. Eski paketimi geri verdiler. Birkaç ay kullandıktan sonra 2+2 yaptılar. Şimdi mecburen 2+2 kullanıyorum.

Can Öçkomaz 6 yıl

2+2 nedir?

Kutlun Buray 6 yıl

Ayrıca ben faturalı platinum kullanıyorum sizin ki hazırkart mıydı?

Kutlun Buray 6 yıl

Evet hazır karttı. Sizin ki en üst paket 2+2 şu =2 GB gün boyu 2 GB 10-6 arası geçerli eskiden 4 GB gün boyuydu. Kendilerini uyanık sanıyorlar.

Can Öçkomaz 6 yıl