Turkcell'den Vodafone'a geçmek istiyorum

Arkadaşlar 97'den beri Turkcelliyim ve artık bugün pes dedim vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Aranizda vodafone kullananlar varsa memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliklerini nedenleriyle yazarsanız yarın akşama kadar karar vericem. Tesekkurler ..

K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
79
79 CEVAP

İlk turkcel kullananlardan biri olarak az kazık yemedim yıllarca, toplamda 2 saat konuşmazdık bir ton para öderdik. O kadar ciddi kazıklama meraklısı ki herkes 'boşluk çok, kanun yok olunca' sinir oluyorum. Bu sebeple ben zırt pırt gsm değiştiriyorum. Şu ana kadar çekme etme sıkıntıları yaşamadım. Zaten illaki biri bir yerde tokezliyor. Değiştirirken en avantajlı paketi sunuyorlar. 2 hattim var eski 532 li, ikisi farklı gsmde tutuyorum. Hangi gsm yeni gelene şuuuu diye bağırıyorsa ona geçiyorum yıllık bir dolu dk, int vs iki tel 240 tl falan ödüyorum. Babamın şirketi değil hiçbiri, ulaşım sorunu vs olsa diğer insanlar aptal değil sonuçta, onca kullanan var, değiştirmek de kolaylaştı.

A

Sürekli operatör mü değiştiriyorsunuz? Bunun yasal bi bekleme süresi ve değişiklik yaparken ücret ödeme koşulu var mı ?

Can Öçkomaz 6 yıl

Yasal, ücret ödeme yok, taahhüde dikkat edin bir tek. Zaten ben birinde taahhüt verdiğimde o bitene kadar onu kullanıyorum doğal olarak. Hiçbiri eski müşterisine çok avantaj sağlamıyor, yeni gelene hep iyi kampanyalar

Asya Arici 6 yıl