Türkiye'de kadının gece dışarı çıkamamasının sebebi nedir?

Gece saat 3'te bir kadının tek başına özgürce sokağa çıkamıyor olmasının sebebi ve sorumlusu kimdir?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
77
77 CEVAP

bugi tecavuze ugrarsan sen suclusun.
Tecavuze ugramamak icin yaralarsan sen suclusun. Adam isi sonuca ulastiramadi diye beraat ediyor. Adami oldursen yirmi yil yer icerde gardiyan tecavuzune maruz kalirsin. Bazen dusunuyorum da kadinsiz kalsin bu dunya. Vallahi yansin bitsin kül olsun artik ya!

B

bu algının topluma faydasından çok zararı var. Tecavüzcülere gereken cezalar veriliyor. Müsterih olun.

Tony Yanardag 6 yıl

Bu sistem biraz kadinlarin kendisi feda etmesiyle degiscek üzgünüm tacizciyi oldurceksin savunmani yapacaksin yinemi iceri atcaklar gardiyan taciz ederse onu oldureceksin boyle boyle tacizciler tecavuzculer korkacaklae ve azalip yok olcaklar... Uzun bir surec ve hayatini bu yola asiyan cesur kadinlar lazim.

Bugi Gözen 6 yıl

Ben de getirdigime kopekler gibi pisman oluyorum. Ustelik kiz!

Burcu Kürtünlü 6 yıl

Hic sanmiyorum... Tecavuze yeltendi diye birini oldursem ceza almayacak miyim?? Aferin kizim iyi yapmissinp. Zvnge diyecek bir kadin hakim bile bulamam gibi.. Daha cok ne giydin? Nerdeydin? Saat kacti. Zihniyetine soktumun cük beyinlileri!!!!

Burcu Kürtünlü 6 yıl

Maalesef ama bunun degismesi bence boyle olur cok can yanar cok zaman ister ama bence boyle değişir... Bir baska yoluda egitim fakat duzgun egitim artik beklemiyorum bu ulkeden ben.

Bugi Gözen 6 yıl

bugi ben bu dedigini. Belki yalniz olsam yaparim ama.. Ardimda bu kadar pisligin icinde yalniz birakacagim bir kizim var. Onu korumak, buyutmek icin yaninda olmam gerek. Bana sarkmis bir pzvngin pis lesi yuzunden ona bunu yapamam. Yoksa onlarin neticelerini kesmek bir keyiftir ama o isler oyle olmuyo iste.

Burcu Kürtünlü 6 yıl