Türknet internet aldım ama dsl ışığı yanmıyor nedendir?

Allahını seven defansa gelsin!
Değerli arkadaşlar ben bundan bir süre önce biten Ttnet taahhütüm üzerine size danışarak ve fikir alarak Türknet e geçtim.
Amma velakin geçmez olaydım!
Netten başvuruyu yaptım, üstüne evrakları gönderdim. Bunlar bana dediler ki, tamam hayırlı olsun açtık her şeyi. Bende gittim hali hazırda uzatmaları oynayan Ttnet aboneliğimi iptal ettirdim. Akşam eve geldim int yok. 3 dk lık bir video atmışlar. Ona bakarak modemi kurdum fakat durum alttaki fotograftaki şekilde. Dsl ışığı yanmıyor. 2 gün müşt hizmetlerini aradım fakat bunların canlı konuşalım bir müşteri hizmetleri yok. Her yolu denedim fakat ulaşamadım.
Neyse sonra çağrı açtırdım ertesi gün bana mesaj atmışlar sorun bizle alakalı değil modeme gelen kablolarlarınızı kontrol edin şeklinde.
O güne kadar çalışan internetim ve modemimim o gün kablolardan bozulması imkansız.
İki gündür tekrar çağrı açıyorum, bakan yok geri dönenin avradını hesabı hiç ses yok...
Sonuç olarak bu Diesel ışığını nasıl yakarım Allah'ını seven defansa gelsin, destek olsun...!

com-bc48wklbdo0sw8je8o6z.jpg
K
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Dostum sorun apartmana senin isminle bırakılan portun dairene bağlantısı yapılmamış. Bir elektrikçi çağır 10 dakkaya halleder. Ben de Turknet kullanıyorum. Sorunun bu

S

Kablonun ucu boşta gibi. E niye bağlamadan gidiyor bu adamlar bunu?

Kerim Acunal 6 yıl

Kerim Acunal reis adamlar net bağlanırken bunu söylüyolar zaten o bağlantıyı dairene yaptır sorunun çözülür. Turknet sağlam firma bakma sen yorumlara. Ben 2 aydır 30 mb altına hızım düşmeden kullanıyorum. O bağlantıyı hallet yeterli. Unutma adına bırakılan kablo dairene bağlanacak

Samet Budakçı 6 yıl

Ttnet ekibi yapmaz bu bağlantıyı çünkü Özel bi şirketten alıyosun, elektrikçi hemen hallediyor.

Samet Budakçı 6 yıl

Ben prizden 220V vererek aşağıdan da kontrol kalemi ve avometre ile kabloları markalayarak kutuya bıraktıkları kablolara bağlantı yaptım. Sorun yok. Markalamayı yaptıktan sonra evden 220V şebeke elektriğini kabloya vermeyi kesin yoksa bağlarken çarpılırsınız.

Orçun Tikdağ 6 yıl