Ülkücüler kimdir, ülkücüler hakkında yorumlar?

Ülkücüler hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
34
34 CEVAP

Polat alemdar falan izlerler. Mafya ayagina burunurler. Vatan elden gidiyor diye bunlari kullanir adam oldururler. Aslinda vatanini milletini seven insanlardir ama gercegi pek bilmezler. Vatanini secenek icin ulkucu akpli ya da chp li olmaya gerek yoktur aslinda. Ha bide buyuk cogunlugu irkcidir.

E

peki komünizm hakkındaki düşünceniz nedir

Eray Çambay 6 yıl

Das kapital okumani tavsiye ederim. Fakat bence gayet iyi bir sistemdir gelecekte buyuk yardimi olur. Ha belki simdi diyeceksin la o zaman kuzey korede ne oluyo kuba neden fakir? Vs vs. Kuzey kore haberleri pek inandirici geliyor belkide dogrudur bilmem, kuba fakir olabilir fakat egitimde cok basarili ve cokta mutlular bir ulke. Ama bu iki ulkede de komunizm yoktur. Sscb coktu komunizm coktu diyorlar orada da komunizm yoktu sosyalizm vardi. O yuzden bu kitabi okursan cevabini rahatlikla bulabilirsin. Turkiyedeki komunistim ayaklarina takilanlara pek aldanma sen her che guavera t-shirtu giyen komunist degildir. Zaten ne fark eder komunist ya da baska sey insan ol, haksizliklara boyun egme, sevmeyi bile, saygili ol falan falan iste gerisi bos kardesim.

Emir Üstün 6 yıl

peki abi kücük bir sorum daha var neden biraz egolu davranarak ülkücülüğü espriye alarak anlattında komünizm de ciddileştin ?

Eray Çambay 6 yıl

Dostum valla pek farketmemisim, aslinda benim kisiligim boyledir cok dalga gecerim fakat yanlis anlama bu demek degildirki insanlarin gorusleri ile alay ediyor. Ben kimse iplemez yorumu diye duusundum oyle aklima geleni yazdim. Fakat devami geldi bende herhalde karsidaki ciddiye alip baska soru yoneltince ciddi olarak yazdim. Ha egerki istiyorsan turkiyedeki komunizm gorusu ile ilgili espirili biseylerde yazabilirim kardesim.

Emir Üstün 6 yıl

Eyvallah abicim benim icinbu yeterli teşekürler iyi geceler

Eray Çambay 6 yıl

Sanada tesekkurler kardesim, iyi geceler

Emir Üstün 6 yıl