Uluslararası toplantılarda geleneksel kıyafetler giymek doğru mu?

Papua Yeni Gine'nin Birleşmiş Milletler delegesi BM toplantısında

Kendi kültürünü yansıttığı için böyle katılması Doğru mu Yanlış mi?

com-fignjluav8g6cxoitfdj.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
99
99 CEVAP

Bence yanlış. Yani kendi kültürünü kabul gören yerde yaşayabilirsin. Oraya gayet resmi bir kıyafet giyip gidebilirdi illahaki kültürünü yansıtması mı lazım ?

B

Belli ki kültürü karakterini oluşturan ana etmenlerden biri. Böyle bi insandan aksini beklemek saygısızlık olur..

Tunahan Günaşti 5 yıl

Tunahan Günaşti Abicim toplumda yaşıyorsa bu karakter ve herkesten saygı bekleyip saygı göstermiyorsa? Gitsin kendi ülkesinde istediği gibi giyinsin oraya gelirken takım elbise giymek çok mu zor ?

Batuhan Kucukkisa 5 yıl

Takım elbise ne zamandır çevreye duyduğumuz saygının göstergesi? Bence cümlelerimiz ve tavırlarımız pekala bu işin üstesinden gelebilir. Eğer bir insanı üstünde ne olduğuna göre yargılıycaksak vah halimize

Tunahan Günaşti 5 yıl

Tunahan Günaşti efendim neden çıplak gezmiyorsunuz o zaman madem çevreye saygınız yok? Ve bunu çıplak gezerken "ben size saygı duyuyorum " nidalarıyla birleştirirsen sorunda kalmaması lazım senin mantığına göre. Dostum her ülkenin kendi kuralları kültürleri vardır. Ve eğer o bölgede yaşamak istiyorsan uymak zorundasın. Basit ?

Batuhan Kucukkisa 5 yıl

Yazları pek giyinik gezdiğim söylenemez ha kış sadece üşüdüğüm için. Ayrıca kendi vücudum üzerinde benden başka kim söz sahibi olabilir ki? Ayrıca insanları görünüşlerine göre yargılayan bi bölgede popüler kültürden etkilenmeyerek kendine öz irade ve karakter oluşturan bi insan fazla barınmaz. Ama bu yaşayamayacağından değil orda yaşamak istemediğinden olur..

Tunahan Günaşti 5 yıl

Tunahan Günaşti anlıyorum

Batuhan Kucukkisa 5 yıl

İran lideri geldiğinde takım giydiğini gördün mü?

Selçuk Şepci 5 yıl