Uyku düzenim bozuk geceleri uyanığım gündüz uyuyorum

Arkadaşlar merhaba uyku düzenim ciddi anlamda bozuldu sadece geceleri uyanığım gündüzleri ise uyuyorum. Alarm kurmayı deniyorum defalarca kendime söz veriyorum kalkcam diye ama nafile 10 saat civarı uyuyorum ve uyansamda yorgunum ne yapmalıyım?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Kan tahlilk yaptirmalisin oncelikle

O

B12 eksikliği var ama ilaç yada herhangi birşey kullanmama sebep olacak kadar değil bana daha çok psikolojik veyahut nörolojik bir durummuş gibi geliyor

Emin Kayacı 4 yıl

Dedigim gibi kan tahlili yaptirip troidlerine baktirmalisin ve benzeri seylere. Ummadigin bir fiziksel durumda sebep olur. Ondan sonra psikolojik kismina bakariz.

Onur Tanriverdi 4 yıl

şu vizelerim bitsinde ilk işim hastane olacak

Emin Kayacı 4 yıl

Testlerin sonucunda herhangi bir sıkıntı çıkmazsa bana yazabilirsin. Psikolojik boyutuna bakariz

Onur Tanriverdi 4 yıl

Onur Tanriverdi kardeşim uykusuzluk değil de gün içinde kaç saat uyursam uyuyum (7 saat, 8 saat, 9 saat hepsini denedim) yine de gün içinde gözlerim kızarıyor uykusuzluk oluyor, bunun için hastanede hangi bölüme gidilir biliyor musun ?

Yavuz Bentür 4 yıl

Hocam yine ayni cvp gibi dusunme ama once tahlil. Sonra vucudunda neyin eksikligi olduguna gore veyahut birseyin eksikligi yok ise ona gore yonlendirme olabilir. Şoyle soyluyeyim mesela farkinda degilsindir ama uyku apnesi vardir. 12saatte uyusan kaliteli uyumadigin icin vucut yoksunluk ceker bunun icin kbb yada gogus doktoru seni uyku laboratuarina(insallah dogru yazmisimdir) yonlendirirler. Kendi uykularini takip et, etrafindakilerden nasil uyudugun konusunda bilgi almalisin

Onur Tanriverdi 4 yıl